Heineken Ladies Sailing Team Something Hot organiseert in Heineken Experience benefiet-feest Saint Maarten

PERSBERICHT
Amsterdam – Het Heineken Ladies Sailing Team Something Hot organiseert op 18 oktober a.s. een benefietfeest voor de slachtoffers op St. Maarten in de Heineken Experience in Amsterdam. Kom ook en help de slachtoffers van orkaan Irma. ‘All hands on deck’!
Orkaan Irma heeft een ravage aangericht op Sint-Maarten. Huizen zijn verwoest, er komt geen water meer uit de kraan en het openbare leven ligt plat. Bewoners van het eiland hebben dringend voedsel, schoon drinkwater en onderdak nodig.
Daarom organiseert het Heineken Ladies Sailing Something Hot team een benefiet avond. ‘ALL HANDS ON DECK’ voor de wederopbouw van het mooie eiland St. Maarten.
Onder het genot van een biertje aan de bar, fantastische bands zoals Orange Grove én free hugs van het zeilteam kan er geboden worden op de mooiste prijzen zoals o.a.; Formule 1 VIP tickets, Champions League kaarten, Vrienden van Amstel Live kaarten en een Tony’s Chocolonely chocoworkshop. En nog heel veel meer mooie producten zoals THE SUB special editions en POM shawls. Daarnaast zullen er ook heel veel mooie prijzen worden verloot onder de aanwezigen. Vanzelfsprekend zullen alle opbrengsten gaan naar Giro 5125.
Tickets kosten slechts €25. Wil zeker zijn van een ticket? Doe dan je betaling via: https://www.doneeractie.nl/39-all-hands-on-deck-39-voor-st-maarten/-4163 en wij zorgen dat je op de lijst staat. Er is ook een mogelijkheid om tickets aan de deur te kopen, alleen vol is vol… Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan kan er via bovenstaande link ook worden gedoneerd.
Locatie: Heineken Experience Amsterdam, Stadhouderskade 78
Tijd: 20.30-23.30u
Drank en locatie wordt aangeboden door HEINEKEN
Opbrengsten incl. entree gaan naar Giro 5125. Heineken verdubbelt de opbrengst tot een nog nader te bepalen bedrag.
Meer informatie Heineken Ladies Sailing Team Something Hot op Facebook

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X