Informatie voor de watersporter

Heineken Regatta 'last minute' zeilvakantie Sint Maarten met het elegante 'spirit of tradition' zeiljacht Lady Ann

PERSBERICHT
Sint Maarten (Caribisch Gebied) – Over minder dan een maand start de Heineken Regatta op Sint Maarten. Meer dan 200 jachten doen eraan mee. Overdag wordt op het scherpst van de snede gezeild, ‘s avonds wordt is het tijd voor feest in de super ontspannen Caribische sfeer. Lady Ann, een elegant ‘spirit of tradition’ zeiljacht naar ontwerp van het wereldberoemde Dykstra & Partners, is beschikbaar voor charters, ofwel als geheel schip, danwel voor individuën die graag eens zo’n circus meemaken in gezelschap van gelijkgestemden.
Lady Ann is met haar moderne onderwaterschip en op performance getekend zeilplan niet alleen heel elegant, ze heeft genoeg snelheidspotentiëel om op niveau mee te zeilen. Marlies en Wijnand, haar professionele bemanning, is gepokt en gemazeld in het regatta cirquit en leert u graag de fijne kneepjes van het regatta zeilen kennen. Daarnaast zorgen ze voor de maatlijden en drankje aan boord.
Er is plaats voor 14 personen, van wie er max. 6 aan boord kunnen slapen. Prijzen resp. € 800 en 1500 pp., excl. vlucht en transfers. Reisdata: 27 feb tot en met 5 maart 2012.
Meer informatie  www.ladyann.nl  en het Lady Ann en Heineken Regatta (PDF)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht