windverwachting

Hella Marine bespaart energie aan boord met innovatieve LED-verlichting, waaronder een dekschijnwerper

PERSBERICHT
Nieuwegein – Energie is vaak erg schaars op zee. Om deze redenspeelt efficiënte LED-verlichting een belangrijke rol als het gaat om het verminderen van energieverbruik aan boord. HELLA maakt gebruik van innovatieve LED-technologie met een laag energieverbruik. De verlichtingsproducten zijn verkrijgbaar in diverse vormen, hebben een lange levensduur en vergen weinig onderhoud. Hella marine presenteert de nieuwste mogelijkheden van LED-verlichting voor schepen en boten tijdens de internationale vakbeurs METS 2015, volgende week in de RAI.
Als leverancier van premium verlichtingsproducten voor de marine industrie, is HELLA vaste klant op de METS (Marine Equipment Trade Show). De METS vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 19 november 2015 in de RAI Amsterdam. Het brede productassortiment van Hella marine heeft iets te bieden voor nagenoeg iedereen die werkzaam is in de marine. Van sfeervolle interieurverlichting tot krachtige en vrijwel onverwoestbare navigatielampen.
Innovatieve LED verlichting
Tijdens de METS presenteert Hella marine de innovatieve LED-verlichting voor het verlichten van schepen en boten. Bezoekers van de stand (hal 1, stand 01.345) kunnen onder meer de EuroLED 75 interieur en exterieur lamp bewonderen. Dit geavanceerde nieuwe product creëert een brede bundel van zeer homogene licht. Innovatieve thermisch geleidende materialen op basis van keramiek zorgen voor optimale warmteverspreiding van de LED’s en een verbeterde leversduur van de lamp.
Tevens introduceert HELLA de vierde generatie Module 70 LED dekschijnwerper. Deze compacte schijnwerper heeft voor het eerst een hoge LED lichtopbrengst die vergelijkbaar is met xenon-verlichting. Bovendien is de werklamp uitermate geschikt voor het zware omstandigheden op zee, door coating met de nieuwste CoroSafe technology van HELLA.
Meer informatie www.hellamarine.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X