Informatie voor de watersporter

Hella Marine levert led navigatieverlichting, led kaartleeslampen en binnenverlichting aan zeiljacht Camper in Volvo Ocean Race

PERSBERICHT
Nieuwegein – De Volvo Ocean Race, een 8 maanden durende marathon over vier oceanen en vijf verschillende continenten, staat bekend als één van de meest extreme zeilevenementen ter wereld. Om de beste resultaten te behalen, maken de deelnemende teams gebruik van de modernste technologische innovaties.
HELLA marine is leverancier voor het ‘Emirates Team New Zealand’ en levert verschillende producten voor hun jacht, genaamd ‘CAMPER’. Het team heeft voor de producten van HELLA marine gekozen vanwege hun betrouwbaarheid, lichte gewicht en de elektrische bescherming die deze producten bieden. In en op de ‘CAMPER’ zijn onder andere led navigatieverlichting, led kaartleeslampen, EuroLED touch interieurverlichting en ventilatoren van HELLA gebruikt. Daarnaast levert HELLA ook led verlichting voor het ondersteunende team op het vasteland.
De Volvo Ocean Race is de ultieme duurzaamheidstest voor elk product. Om een topsnelheid te bereiken en te behouden, is het belangrijk de boot zo licht mogelijk te houden en zeer betrouwbare equipment aan boord te hebben. Producten van HELLA marine verzekeren de gebruiker van constante verlichting en zijn beschermd van 9 – 33 V DC, onder de meest zware veranderingen in voltage. Doordat HELLA’s lampen geheel water-, druk- en schokbestendig zijn, garanderen ze een uitzonderlijk lange levensduur.
HELLA Marine is een dochterbedrijf van Hella KGaA Hueck & Co in Duitsland, en is sinds 1925 wereldwijd leverancier van marine verlichting en accessoires. HELLA Marine loopt voorop in de ontwikkeling en toepassing van nieuwe lichttechnieken in de marine sector. Op www.hellamarine.com vindt u alle informatie over de HELLA Marine productgroepen navigatieverlichting, schijnwerpers en zoeklichten, interieur en buitenverlichting en accessoires.
Meer informatie  Hella Marine en Volvo Ocean Race

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht