Informatie voor de watersporter

Help Amy en Daniël redden!

Amy en Daniël zijn dit jaar aankomend bemanningslid geworden op het reddingstation van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) in Blaricum. Dit reddingstation, met 35 vrijwillige bemanningsleden, staat 24 uur per dag paraat voor inzet op de Zuidelijke Randmeren. Per jaar vaart de reddingboot uit Blaricum ruim 70 keer uit. Voor onschuldige maar ook zeer ernstige incidenten.

Elk bemanningslid draagt een eigen, op maat gemaakt, overlevingspak. Dit overlevingspak houdt Amy en Daniël warm en droog en draagt bij aan de veiligheid tijdens het redden van mens en dier in de meest zware weersomstandigheden.

Het overlevingspak en de opleiding tot bemanningslid aan boord van de reddingboot kosten per persoon 6500 euro.

De KNRM bestaat al 200 jaar zonder geld van de overheid. Dat is een keuze. Zo zorgt de KNRM altijd voor het beste materieel om de bemanning veilig uit te laten varen en weer thuis te brengen.

Voor het bekostigen van het overlevingspak en opleiding van Amy en Daniel hebben wij uw hulp nodig!

Doneren kan via deze link: “Doneer en help Amy en Daniël redden”

Voor meer informatie: knrm.nl

Foto: KNRM / Kas den Elzen.

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht