Informatie voor de watersporter

Henk Jan Watersporttechniek start jachtmakelaardij gebruikte motorjachten en zeiljachten onder de naam Hollandboat

PERSBERICHT
hollandboatWorkum – Hollandboat gaat zich toeleggen op de verkoop van gebruikte kwaliteitsjachten. Hollandboat is al ruim 20 jaar bekend als verkooporganisatie van de Atlantic motorjachten. Jachten die u wellicht kent van hun ongekend hoogwaardige kwaliteit en afwerking. Nu zijn ook andere merken welkom en ook zeiljachten kunnen op een warm onthaal rekenen.
Showroom en verkoophaven
De locatie is direct aan het IJsselmeer. Er is een showroom gemaakt die momenteel al geheel gevuld is met een aantal Atlantic motorjachten, een Kuster 38, een Valkvlet 1000 OK, een Hallberg Rassy 45, een Bavaria 38, een Bavaria 42 HT, een Timeless 32 en een aantal luxe sloepen. Op het verkoopterrein staan nog een aantal jachten. Er komt binnenkort nog een aantal jachten en schiphuizen bij.
We beschikken over een verkoophaven waarvan ook een aantal plaatsen voor West Yachting (Hanse zeiljachten) beschikbaar is gesteld. Zo kunt u hier een gevarieerd aanbod aan boten verwachten.
Website en promotie
Gelijk met de nieuwe koers zal Hollandboat een nieuwe website lanceren in samenwerking met Yachtfocus. Uiteraard zijn ook de nieuwe Atlantic motorjachten op deze website te zien. Voor deze gelegenheid is het logo vernieuwd. Ons aanbod zal internationaal gepresenteerd worden, omdat onze ervaring leert dat 70% van ons publiek niet uit Nederland komt.
Henk Jan Watersporttechniek
Hollandboat is onderdeel van Henk Jan Watersporttechniek. Sinds de oprichting in 1989 is dit bedrijf uitgegroeid naar een allround jachtservicebedrijf met meer dan 150 winterstallingplaatsen en een 40-tons kraan. Er is een technische afdeling waar polyesterreparaties, staal- en timmerwerk en nieuwbouw kunnen worden uitgevoerd.
Meer informatie www.hjwatersport.nl en www.hollandboat.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht