windverwachting

Herman Lieven Zeilkleding in Den Bosch verhuist per 31 maart 2015 naar een nieuw adres

PERSBERICHT
‘s-Hertogenbosch – Na meer dan 100 jaar verhuist de bekende en historische winkel voor zeilkleding met een nationale functie Herman Lieven naar een strategisch gelegen en veel groter pand in Den Bosch.
Onze overgrootvader Herman Lieven is het bedrijf begonnen in 1889 en is in 1911 aan wal komen wonen. Sinds die tijd zijn wij gevestigd aan de Oostwal in Den Bosch. Sinds begin jaren 30 van de vorige eeuw verkopen wij vanaf deze Oostwal zeilkleding en in die bijna 85 jaar hebben wij een zeer goede, landelijke reputatie opgebouwd als kwaliteit watersportwinkel met een groot assortiment, scherpe prijzen en een uitmuntende service. In 2015 is het tijd om een volgende stap te zetten. Wij verhuizen ons bedrijf naar een absolute toplokatie binnen de gemeente Den Bosch!
Waar gaan we naartoe?
Op 31 maart openen wij een geheel nieuwe winkel aan de Rietveldenweg 64 in Den Bosch. Ons nieuwe pand biedt veel mogelijkheden voor nu en de toekomst:

 • 1000m2 bedrijfspand
 • 600m2 winkel oppervlak
 • 20 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein
 • Zichtlokatie aan de drukste weg naar het centrum van Den Bosch
 • Op 400 meter van de snelweg A59
 • Zeer goed en gemakkelijk te bereiken vanaf de A2, A50 en A59. Rijtijd vanuit: Utrecht 39 min, Rotterdam 55 min, Arnhem 45 min, Eindhoven 31 min en Breda 34 minuten
 • Zeer goed en gemakkelijk te bereiken vanuit de gehele gemeente Den Bosch

Wat zijn onze plannen?
Wij blijven doen waar we goed in zijn en dat is het verkopen van zeilkleding, bootschoenen, zwemvesten en bijpassende accessoires. Deze nieuwe lokatie geeft ons vele mogelijkheden die wij tot op heden niet hadden en geeft ons de kans allerlei ideeën die wij hebben tot uitvoering te brengen:

 • Ruimer assortiment en dieper assortiment
 • Betere presentatie van de zeilkleding en de rest van het assortiment
 • Meer winkel beleving voor de klant
 • Nieuwe product groep binnen de watersport
 • Meer ruimte en gelegenheid voor weekend en avond activiteiten

Hoe gaat het nu verder?
Wij zijn achter de schermen al vele maanden hard aan het werk met de voorbereidingen. De verbouwing van het pand gaat 23 februari beginnen en zal een maand duren. Gedurende die tijd blijft de winkel aan de Oostwal normaal geopend.
Na afronding van de verbouwing gaan wij het pand winkel klaar maken en aansluitend zal de winkel aan de Oostwal iets meer dan 1 week sluiten. Tijdens die week verplaatsen wij de winkel inrichting, kantoren en winkelvoorraad naar de Rietveldenweg 64 waar wij dan 31 maart openen. Gezien het formaat van dit project kunnen deze data iets aangepast worden.
Opening nieuwe winkel
Rondom de opening van de nieuwe winkel hebben wij – Edwin en Patrick Lieven, Richard van Dreumel, Patrick van Hooijdonk en Joyce van Bakel diverse activiteiten gepland.
Meer informatie Herman Lieven Zeilkleding www.zeilkleding.nl
 

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X