123 stickers

Het begin van uw zeilvakantie: de For Sail Spring Boatshow met zeiljachten in verschillende prijsklassen

PERSBERICHT
Ouddorp – Het is mooi weer aan het worden en wij nodigen mensen die zich oriënteren om een boot te kopen graag uit om een kijkje te komen nemen op onze verkoopsteiger in Marina Port Zélande. Sla nu uw slag en ga deze zomer nog op vakantie met uw nieuwe jacht. In Marina Port Zélande hebben wij verschillende zeiljachten in verschillende prijsklassen voor u klaar liggen om te komen bekijken! We verwelkomen u graag tijdens onze For Sail Spring Boatshow.
Team For Sail is een team van enthousiaste watersporters die zijn opgegroeid tussen de jachten en van hun hobby hun beroep hebben gemaakt. Het team bestaat uit Jan-Ward van Dantzig (E.M.C.I. gecertificeerd jachtmakelaar en taxateur), Barend Kol, Sofie Rijnsaardt en Joyce den Haan.
Samen vormen wij een hecht team met een groot netwerk in binnen- en buitenland. Het doel is jachten verkopen, maar het motto bovenal een plezierige partner in business zijn. Wij zullen er samen alles aan doen om uw jacht op een goede manier en tegen ieders tevredenheid te verkopen.
Meer informatie www.forsailyachtbrokers.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X