Het juiste persbericht met de juiste foto doet een boot eerder verkopen

PERSBERICHT
HILVERSUM- De huizenmarkt en de economie trekken aan. Professionele foto’s en persberichten helpen bij het verkopen van uw product. Onlangs fotografeerden wij een schip en maakten het persbericht. Binnen een week was er een nieuwe aanvraag. Waarom dit keer wel?
bruinekool_150615
Er worden talloze schepen op internet, beurzen en andere media aangeboden. Waarom sprong dit schip er uit? Daarbij is een aantal zaken van belang: de prijs moet natuurlijk binnen het bereik zijn, ook de kwaliteit en functionaliteit moeten de klant bevallen. Minstens zo belangrijk is dat de foto’s en het verhaal uitnodigen om eens nader naar het schip te komen kijken. Er moet een emotie gecreëerd worden, de klant moet verliefd worden.
Deze emotie ontstaat vooral door mooie foto’s van het schip. Zien roept een emotie op, die moet in één keer goed zijn. Een foto moet eerlijk zijn, een natuurgetrouwe weergave. Echte lijnen en een mooi lijnenspel zijn belangrijk voor een aantrekkelijk plaatje en uiteraard een correcte weergave van het schip. Niet mooier dan het is. Dit geldt ook voor de tekst bij de foto’s.
U kunt uw schip groot en klein laten lijken door simpel een andere lens te kiezen. Maar wat is de juiste weergave? Professionele foto’s hebben het voordeel dat het schip sneller verkoopt. Er komen geen kijkers tevergeefs, aangezien de foto’s de werkelijkheid weergeven. Het fotograferen en beschrijven van een schip is een vak. Een vak dat ik versta.
Over de prijs gaan wij niet en voor de kwaliteit zorgt u, maar wij maken wel die natuurgetrouwe en onweerstaanbare foto’s en teksten. Hierdoor komen mensen kijken. Hoe meer serieuze interesse, des te groter de kans dat zich de koper hiertussen bevindt. Dit geldt zowel voor occasion- als nieuwe schepen. U verkoopt emotie, lifestyle, a way of live, niet zomaar een schip.
E.J. Bruinekool Fotografie en Tekst is al 30 jaar gespecialiseerd in het fotograferen van onder andere exterieur en interieur. Zowel exterieur als interieur komt strak en netjes op de foto. Door de opgedane kennis en vaktechnische opleiding zijn wij in staat snel hoogwaardig materiaal te leveren, dat zo de folder in kan. Ook de tekst kunt u gerust aan ons overlaten.
U staat in het middelpunt van deze aantrekkende markt en u wilt deze toch niet verliezen? Met E.J. Bruinekool Fotografie en Tekst staat u vooraan!
Meer informatie www.ejbruinekoolfotografie.com