Informatie voor de watersporter

Het netwerk van Europese marktplaatsen van Boats Group groeit

Terwijl Boats Group zich blijft inzetten om tools te leveren die leden helpen bij het versnellen van de verkoop van boten, kondigen wij met trots aan dat YachtFocus, TopBarcos en TopBoats zich aansluiten bij ons netwerk van toonaangevende botenmerken. Deze strategische samenwerking vergroot niet alleen ons bereik maar versterkt ook onze missie om meer waarde te bieden aan klanten, consumenten en de gehele botenindustrie.

YachtFocus, een vooraanstaande botenmarktplaats in Nederland, ontvangt jaarlijks vele bezoekers die op zoek zijn naar een boot. Dit stelt Boats Group in staat om haar positie op de Nederlandse markt te versterken en de blootstelling aan potentiële kopers te vergroten. De toevoeging van YachtFocus aan ons netwerk van belangrijke botenmerken versterkt onze aanwezigheid in de Europese markt.

TopBarcos en TopBoats, bekend als internationale nautische portals, trekken gezamenlijk jaarlijks meer dan 15 miljoen bezoekers aan op hun sites. Deze portals bieden een uniek internationaal perspectief, wat een waardevolle aanvulling is op ons netwerk. Door samen te werken met TopBarcos en TopBoats vergroten we niet alleen onze wereldwijde aanwezigheid, maar bieden we ook onze klanten toegang tot een uitgebreider netwerk van potentiële kopers.

Deze toevoegingen versterken ons bestaande netwerk van toonaangevende botenmerken, waaronder YachtWorld, boats.com, Cosas De Barcos, iNautia, Annonces du Bateau, Botentekoop, Boats and Outboards, Boatshop24, Boot24 en Lodzie24. Door de synergie tussen deze platforms vergroten we niet alleen het aantal potentiële kopers, maar bieden we ook een breder scala aan mogelijkheden voor zowel verkopers als kopers in de botenindustrie.

Boats Group blijft zich inzetten voor innovatie en groei, met als doel het optimaliseren van de verkoopervaring voor onze leden en het versterken van de gehele botenindustrie.

Over Boats Group:
Boats Group is een toonaangevende speler in de wereld van online botenverkoop, met een portfolio van gerenommeerde merken die zich richten op het bieden van uitgebreide oplossingen voor zowel verkopers als kopers in de botenindustrie. Ons doel is om de verkoopervaring te verbeteren en de branche te laten floreren door middel van innovatie en samenwerking.

Voor meer informatie: boatsgroup.com

Foto: Boats Group

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht