Informatie voor de watersporter

Het nieuwe Honda Magazine, met interessante verhalen en boottesten

Na een kwakkelend voorjaar kunnen we eindelijk genieten van mooie dagen op het water.
Daar geven we vol gas tijdens de vaartest met de Protagon 20 consoleboot.
In de kreken van de Biesbosch vindt een bijzondere ontmoeting plaats tussen twee vertrouwde gezichten van het Honda Marine Magazine en in de Honda Vaar Academy krijgen we les in het veilig gebruik van reddingsvesten.

iST: Drive by Wire

Honda kent grote successen in de Formule 1 met het Red Bull team en Max Verstappen, maar ontwikkelde al veel eerder technieken die nu worden toegepast in vrijwel alle auto’s en veel buitenboordmotoren. In de serie Honda Technology belichtten we al V-TEC, de Variabele kleptiming en -opening. Henk Wildschut, hoofd van het Technisch Centrum van de IVA Business School legt nu een andere Honda techniek uit de Formule 1 uit.

In de spotlight: Honwave

De perfecte metgezel voor alle avonturen op het water, voor jong en oud. De opblaasboten van Honda scoren hoge rapportcijfers op het gebied van comfort, gebruiksgemak en vaarplezier

Tevens een mooie win actie.
5 JBL Flip6 speakers geeft Honda Marine weg aan 5 inschrijvingen voor het gratis Honda Marine magazine. Schrijf je dus snel in en maak kans op 1 van deze 5 JBL speakers.

Lees het magazine: honda-marine-magazine.com

Foto: Honda Marine / Boottesten.nl

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht