windverwachting

Het Ruim Yacht Equipment verkoopt nu alle RVS voor verstaging en sluitingen, touw en high performance lijnen via online webwinkel

PERSBERICHT
Oosterzee – Dat ‘Het Ruim Yacht Equipment’ in Friesland niet voor iedereen om de hoek ligt, hoeft geen belemmering meer te zijn om z’n lijnen te bestellen bij deze specialistische leverancier van alle mogelijkse soorten touw en lijnen voor de scheepvaart en watersport.
‘Het Ruim’ opende onlangs een webwinkel met daarin ook de high performance ‘Baltic Ropes’. Dit betreft een uitgebreid programma lijnen voor de watersport en zeilsport, waaronder vallen en schoten met een dyneema of kevlar kern. Aan zeilmakers levert ‘Het Ruim’ lijnen voor gebruik met ‘Code Zero’-zeilen en staaldraadvervangers.
Daarbij is ‘Het Ruim’ de onomstreden specialist op het gebied van alle touwwerk, kabelaringen en leguanen dankzij het diepgewortelde ambacht van het professionele splitsen en knopen.  ‘Het Ruim’ levert ook nog alle mogelijke verstagingen, het bijkomstige RVS en is de exclusieve importeur van de hoogwaardige Deense OH-jachtblokken.
Meer informatie op Boot Holland stand 3010 en  www.hetruim.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X