Informatie voor de watersporter

Hi-Tide Yachting met twee supersnelle Fareast Yachts zeilboten op de RAI HISWA

PERSBERICHT
Enkhuizen, Ouddorp – Hi-Tide Yachting is per 1 januari 2016 de exclusieve distributeur van Fareast Yachts voor Nederland. Hi-Tide Yachting is een joint venture tussen VMG Yachtbuilders uit Enkhuizen en For Sail Yachting uit Marina Port Zélande te Ouddorp en samen bedienen ze Noord en Zuid Nederland. Het bedrijf is tijdens de HISWA Amsterdam Boatshow in de RAI te vinden op stand 01.119 en 01.121.
Fareast Yachts biedt een scala aan zeiljachten. High Performance cruisers, racers (de R-series) en catamarans. Daarnaast maken ze RIB’s en wedstrijdboeien. Fareast Yachts heeft al decennia ervaring met het bouwen van zeer competitieve Optimisten. Ze leveren al sinds jaar en dag aan Olympische en World Championship teams.
Sinds enige jaren werkt Fareast Yachts intensief en exclusief samen met het Nederlands/Zuid-Afrikaanse ontwerpburo Simonis-Voogd Design. Hun langdurige ervaring met het ontwerpen van supersnelle jachten en de geavanceerde en efficiënte bouwtechnieken van Fareast Yachts ontaarde in een heel bijzondere samenwerking waar een complete lijn van kwalitatief hoogwaardige, betaalbare, breed inzetbare en makkelijk transporteerbare kieljachten uit voortgekomen is.
Inmiddels is de FAREAST 28R in de Verenigde Staten ‘Sailing Yacht of the Year’ geworden. Niet alleen in z’n klasse, maar overall. De Fareast 28R is tevens genomineerd voor ‘European Yacht of the Year’ 2016. Verder heeft ISAF de FAREAST 28R inmiddels erkend als eenheidsklasse.
Meer informatie www.hitide.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht