Informatie voor de watersporter

HISWA Amsterdam Boat Show 2016 biedt RAI innovatie: de geur van Hollandse wateren en de zee

PERSBERICHT
Amsterdam – Naast de honderden nieuwe boten, onderdelen en accessoires die de bezoeker kan zien en aanraken op de HISWA Amsterdam Boat Show, biedt het evenement dit jaar nog iets extra’s: geurbeleving. In samenwerking met Formatie Schipper wordt in de entree van het Europacomplex van RAI Amsterdam via speciale apparatuur een nautische geur verspreid. Hiermee kan de bezoeker de start van het nieuwe watersportseizoen komende week ook écht ruiken. De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste watersportevenement van Nederland en vindt van 16 tot en met 20 maart plaats in RAI Amsterdam.
De geur van water
Beursmanager Joost Ringeling: “De bezoeker kan bij ons terecht voor nagenoeg alles op het gebied van watersport; van boten tot ca. 10 meter en een compleet aanbod onderdelen & accessoires, tot leuke activiteiten voor jong en oud. Echter ontbreekt er in RAI Amsterdam één zintuiglijke prikkel die er buiten op het water wel is, namelijk de geur. Wij waren dan ook meteen enthousiast toen Carl Schipper van Formatie Schipper bij ons aanklopte met zijn idee om de entree van de HISWA te laten ruiken naar Hollandse wateren en de zee.”
Typisch Hollands
Bezoekers van de HISWA krijgen hun eerste geurbelevenis direct bij binnenkomst in RAI Amsterdam. Via speciale apparatuur wordt in de entree een bijzondere HISWA-geur verspreid, die Schipper samen met geurspecialist Air Aroma ontwikkelde. “De geur wordt zeer subtiel verspreid en is te typeren als sportief, fris, typisch Hollands en energiek. Je ruikt als het ware het water,” licht Ringeling toe.
De organisatie geeft hiermee een extra dimensie aan het evenement en de totaalbeleving van de bezoeker.
Over de HISWA Amsterdam Boat Show
De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste watersportevenement van Nederland en is met honderden boten (tot ca. 10 meter) en een compleet aanbod onderdelen & accessoires voor ieder type boot en watersporter boeiend voor iedere watersporter. De beurs vormt het ideale moment om het nieuwe vaarseizoen te beginnen. De HISWA vindt dit jaar plaats van 16 t/m 20 maart in RAI Amsterdam.
Meer informatie www.hiswarai.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht