HISWA Amsterdam Boat Show komt met nieuwe 'Hebbeding'-prijs, publiek mag ook stemmen

PERSBERICHT
Amsterdam – Zeven producten hebben onlangs een nominatie mogen ontvangen voor de HISWA Hebbeding 2018 verkiezing, een nieuw door de HISWA Amsterdam Boat Show in het leven geroepen prijs gericht op de (watersport)consument. De nominaties zijn door een onafhankelijke vakjury, bestaande uit watersportmedia, toegekend. De consument kan vanaf nu t/m 1 maart via de HISWA Facebookpagina stemmen op zijn of haar favoriete product. De winnaar van deze publieksstemming wordt tezamen met de favoriet van de vakjury bekend gemaakt tijdens de opening van HISWA 2018 op woensdag 7 maart. Alle genomineerde hebbedingen zijn bovendien van woensdag 7 t/m zondag 11 maart in het InnovationLAB op de HISWA te bezichtigen en aan te schaffen.
De HISWA Hebbeding Award is een nieuwe prijs die vanaf 2018 jaarlijks tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show wordt uitgereikt aan het bedrijf met het leukste watersportproduct voor de consument. Verschillende juryleden, bestaande uit journalisten/redacteuren van watersportmedia, hebben een overzicht gemaakt van de leukste en handige (watersport)producten/diensten die in het afgelopen jaar op de markt zijn verschenen. Dit zijn producten die het leven van een watersporter simpelweg een stukje plezieriger of gemakkelijker maken daarmee eigenlijk een musthave zijn voor iedere watersporter.
Vakjury
De onafhankelijke vakjury, onder leiding van Martin de Jager, heeft alle inzendingen beoordeeld op criteria als toepasbaarheid van het product, innovativiteit en een prijsniveau dat past bij een ‘hebbeding’. Een ander belangrijk criterium is dat het handige producten zijn om aan boord te hebben. Daarnaast moet het product ten tijde van HISWA 2018 op de markt verkrijgbaar zijn. De volgende zeven producten hebben van de jury een nominatie mogen ontvangen:
Skywatch
Een slimme windmeter waarmee je eenvoudig windsnelheid, temperatuur, luchtvochtigheid en meer meet.
Olight H2R Nova
Een compacte heavy duty hoofdlamp met verschillende lichtstanden van goede kwaliteit.
SPIKE Sun Protection
Een zonnebrand ontwikkeld voor de actieve (water)sporter en door de handige haak aan de tube altijd binnen handbereik.
Stoov® One
Een draadloos & oplaadbaar warmtekussen dat zorgt voor energiezuinig infrarood warmtecomfort aan boord.
Wichard Aquaterra Eco zeilmessen
De nieuwste uitvoering van dit milieuvriendelijke zeilmes, het gekartelde scherpe RVS is geschikt voor alle lijnen inclusief Dyneema.
Cafflano Kompact
Met de draagbare Cafflano Kompact zet je met gemak zuivere koffie, warm of koud.
OLAS Float-On Light
Een betaalbare, compacte combinatie van een MOB alarm, water geactiveerd strobelicht en zaklantaarn.
Meer informatie over de genomineerde producten is te vinden op de HISWARAI-site.
Vak- en publieksprijs
Het favoriete hebbeding van de vakjury wordt tijdens de opening van HISWA 2018 bekend gemaakt. Aangezien de prijs in het leven geroepen is om de (watersport)consument te attenderen de leuke en handige watersportgadgets die op de markt te verkrijgen zijn, kan de consument vanaf vandaag t/m 1 maart via de HISWA Facebookpagina een stem uitbrengen op zijn/haar favoriete nominatie. Ook de winnaar van de HISWA Hebbeding Publieksprijs wordt tijdens de opening van HISWA 2018 bekend gemaakt.
Over de HISWA Amsterdam Boat Show
De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste jaarlijkse evenement van Nederland op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie. Met honderden boten, een uitgebreid aanbod onderdelen & accessoires voor ieder type boot, lifestyle & recreatie en een compleet vernieuwd kennis- en activiteitenprogramma, is de HISWA de perfecte start van het nieuwe watersportseizoen voor iedere (aankomend) watersporter. De HISWA vindt plaats van woensdag 7 t/m zondag 11 maart 2018 in RAI Amsterdam.
Meer informatie www.hiswarai.nl en over de prijs www.hiswarai.nl/hebbeding