windverwachting

HISWA-bezoekers kunnen al intekenen op het boek van Laura Dekker

Alkmaar – Laura Dekker werkt hard aan het boek over haar wereldomzeiling. Wie nu naar de HISWA gaat kan er zelfs al op intekenen bij boekhandel LJ Harri (Zeilen theater) en ontvangt een handtekening van Laura.  De cover is al bekend en ook de flaptekst:
‘Als je graag de andere kant van de wereld wilt zien, kun je twee dingen doen. Je kunt de wereld op zijn kop zetten of zelf naar de andere kant gaan.’
Zo begint het boek van Laura Dekker, zeilster in hart en nieren. Ze droomde al vanaf haar achtste jaar van een solozeilreis rond de wereld. Toen ze op haar dertiende haar plannen bekendmaakte, kreeg ze een stortvloed van kritiek over zich heen en zag ze zich een jaar lang gedwarsboomd door ambtenaren van Jeugdzorg en de Kinderbescherming. Rechtszaken volgden, maar op 4 augustus 2010 kon ze toch wegzeilen uit Nederland.
Haar solozeiltocht begon dezelfde maand nog in Gibraltar en op 21 januari 2012 voltooide ze haar wereldreis op Sint Maarten, waar ze 366 dagen ervoor van was vertrokken.
Laura Dekker is de jongste solo wereldomzeiler ooit, slechts 16 jaar oud en met 27.000 zeemijl onder de kiel van haar boot Guppy! Een bijzonder verhaal van een wereldprestatie die Laura Dekker door haar vechtlust en doorzettingsvermogen heeft neergezet.
Prijs  19,90 euro
Formaat 15 x 22,5 cm
Omvang 256 pag zw/w + 32 pags kleur Fotokatern
ISBN 978 90 5961 089 7

Verschijndatum: april/mei 2012

Meer informatie Uitgeverij De Alk & Heijnen

2 Berichten

  • marcel roubos

    10 jaren geleden / 8 maart 2012 om 17:50 uur

    Dit lijkt mijn een mooi boek omdat ik dat vorige boek van Laura Dekker ook had gekocht en dat was een mooi boek met mooie foto’s. Veel succes met je andere boeken. Groetjes Marcel Roubos

  • Ron

    10 jaren geleden / 17 september 2012 om 21:54 uur

    Ben erg benieuwd of laura ‘s nieuwste boek “Een meisje een droom”al klaar is.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X