123 stickers

HISWA-bezoekers zeggen 't liefst te willen zeilen tijdens de Week van de Watersport 2015

PERSBERICHT
week_watersportAmsterdam – Tijdens de afgelopen HISWA vorige week in de RAI was de Week van de Watersport-stand een groot succes. Zowel watersportondernemers als consumenten toonden zich geinteresseerd om mee te doen aan deze week van 2 tot en met 9 mei 2015 en de stand trok veel bezoekers. Natuurlijk ook mede dankzij onze winactie.
Op de stand van de Week van de Watersport werd een selectie van de activiteiten die georganiseerd worden, door de deelnemende bedrijven, getoond aan het grote publiek. Er was een ruim aanbod aan reeds aangemelde activiteiten, van boatshows tot en met zeillessen en suppen.
Wat wil de HISWA bezoeker doen op het water?
Bezoekers van de HISWA konden aangeven wat ze het liefst willen doen tijdens de Week van de Watersport. In totaal zijn er 881 formulieren ingevuld van de prijsvraag. Hierbij de resultaten top 10:
1. Zeilen
2. Sloep varen
3. Suppen
4. Uurtje varen
5. Open dag
6. Kano/kayak
7. Manoeuvreren
8. Zeilles
9. Roeien
10. Proefvaren
HISWA Nationale Zeildag
Op woensdag 6 mei 2015, tijdens de Week van de Watersport, organiseren de HISWA-zeilscholen de HISWA Nationale Zeildag. Door heel het land zijn bij deelnemende zeilscholen veel leuke zeilactiviteiten te beleven. Deze dag kun je kennis maken met zeilen of surfen door een clinic te volgen of een demonstratie te bekijken. Naast de HISWA-zeilscholen doen ook veel waterski kabelbanen mee. Hierdoor kun je ook kennis maken met waterskiën en wakeboarden.
Partners
Marketing Oost is dit jaar de eerste partner die haar gebied en ondernemers landelijk wil promoten. WaterReijk Weerribben Wieden is de watersportregio van de provincie Overijssel. Ook dit jaar is VETUS een partner van de Week van de Watersport. VETUS is al 50 jaar een internationaal opererende ontwikkelaar van scheepsmotoren en technische onderdelen voor pleziervaartuigen en de kleine beroepsvaart. De gemeente Almere is dit jaar de derde partner die zicht gaat inzetten voor de watersport door haar gebied en ondernemers landelijk te promoten tijdens de Week van de Watersport.
Veel inschrijvingen
De inschrijvingen gaan voorspoedig, zegt Nancy van Hees: project manager van de Week van de Watersport. “Na het succes van 2014 zijn er dit jaar al 30% meer aanmeldingen voor de Week van de Watersport.”De watersportbranche zet zich goed in en wil de watersport op de kaart zetten in de week van 2 t/m 9 mei.
Meer informatie www.weekvandewatersport.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X