windverwachting

HISWA en NBMS starten nieuwe site voor gebruikte jachten

PERSBERICHT
Amsterdam, Enkhuizen – NLyachts.com is de naam van een nieuwe website waarop het complete aanbod van jachten van alle gekwalificeerde jachtmakelaars van Nederland staat. Consumenten die op zoek zijn naar een gebruikte boot, kunnen voortaan op één plek terecht. De website bevat op dit moment ruim 5.000 gebruikte kwaliteitsjachten
De website biedt potentiële kopers niet alleen meer gemak, maar ook betrouwbaarheid en zekerheid. Een boot kopen bij een jachtmakelaar is minder risicovol dan kopen bij een particulier. Zo is het gehele aan- en verkoopproces helder en goed geregeld. De 60 aangesloten bedrijven staan borg voor een kwalitatief aanbod van jachten met een juiste prijsstelling. NLyachts.com is daarmee het adres voor consumenten die zich oriënteren op het kopen van een gebruikt motor- of zeiljacht.
De website is het resultaat van een nieuw samenwerkingsverband tussen de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen (NBMS) en de bedrijfsgroep HISWA Makelaars van HISWA Vereniging, brancheorganisatie van de watersport.
De aangesloten jachtmakelaars krijgen toegang tot marktgegevens die door deze enorme verzameling aan boten ontstaat. Daarmee kunnen zij hun klanten nog beter adviseren over prijzen en algemene marktontwikkelingen. 1 keer per kwartaal zal er een trendrapport worden uitgebracht.
Meer informatie www.nlyachts.com, www.hiswa.nl, www.nbms.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X