HISWA Metamorfose Samen Beleven En Doen

De komende HISWA van 6 tot en met 11 maart zal het definitieve antwoord geven op de vraag, waarom je nog naar een beurs zou gaan. Inderdaad lang niet alleen meer om de nieuwe producten, maar het zijn de ontmoetingen, de demonstraties en de show die het ‘m tegenwoordig doen. De oudste watersportbeurs van ons land beleeft daarom een complete refit. Begint er al mee, dat er voor het eerst ook aandacht is voor gebruikte boten. Zowel binnen (tot 11 meter) als buiten voor de Europa hal. En daarmee is de toon gezet.

Het gaat tenslotte om de belevenis van het varen zelf. ‘t Maakt niet uit hoe. Het beste uitgelegd door doeners zoals avonturier Henk de Velde, oceaanzeiler Wouter Verbraak en het nieuwe zeilfenomeen Laura Dekker. Zilt Magazine’s huismeteoroloog Henk Huizinga vertelt u in het Zeiltheater, hoe u zelf het weer voorspelt. En op het onderhoudspaviljoen valt natuurlijk ook weer veel kennis te delen. Verder richt Yamaha op haar stand een heuse werkplaats in, waar monteurs demonstraties buitenboordmotor-sleutelen geven. De kans dat u de HISWA nieuwe stijl snel gezien zal hebben, is uitgesloten. U kunt dit jaar vanuit de RAI-haven achter het gebouw zelfs actief proefvaren. En tegen de tijd dat de vermoeidheid toeslaat, zet u koers naar het bruine Schipperbitter Café op het balkon om met behulp van een drankje weer tot uzelf te komen. Op RAI HISWA vindt u alle details.
Rai Amsterdam heeft het helemaal voormekaar. Wie nu zijn kaart – met 2,50 euro voordeel – online koopt, kan ook nog eens vanaf elk NS-station in Nederland voor maar 7,50 euro heen en weer met de trein naar Amsterdam. Deze voordelige HISWA-kaarten koopt u alleen hier