Informatie voor de watersporter

HISWA Multimedia verlaagt de prijzen van standruimten Hiswa te Water 2012 met vijftien procent

PERSBERICHT
Driebergen – HISWA Multimedia B.V. heeft besloten voor de HISWA te water 2012 een structurele korting van 15% door te voeren op de tarieven voor standruimte en ligplaatsen. Deze korting komt bovenop de vroegboekkorting (15%) die tot en met 31 maart jl. gold en de korting voor leden van HISWA Vereniging (15%). Daarnaast introduceert HISWA te water een extra volumekorting, afhankelijk van het totaal aantal deelnemende boten aan de bootshow. Op dit moment hebben exposanten al met 200 boten ingeschreven en de verwachting is dat dit aantal door de tariefsverlaging snel zal oplopen.
Stimulans
De korting is een antwoord op de economische crisis, die ook sommige jachtbouwers en importeurs parten speelt. “Juist in deze tijd is het belangrijk een kwalitatief sterke bootshow neer te zetten om de watersportbranche een impuls te geven. De vooruitzichten voor de HISWA te water zijn met nu al 150 ingeschreven exposanten en 200 boten zonder meer positief te noemen, maar we willen een zo compleet mogelijk aanbod realiseren van zowel Nederlandse als internationale jachtbouwers. Op onze nieuwe locatie, de NDSM-werf in Amsterdam, hebben we daar ook de mogelijkheid toe. De extra kortingen kunnen een belangrijke stimulans vormen om voor het eerst aan onze beurs deel te nemen of om als bestaande exposant met meer boten te komen. We kunnen deze korting geven door de te verwachten uitbreiding van het aantal deelnemers en willen dat alle exposanten daarvan profiteren. Voor veel exposanten kunnen de kortingen al snel oplopen tot 30% en in sommige gevallen zelfs tot wel 60%. Als HISWA Multimedia doen we hiermee een grote investering in het belang van de branche,” aldus Farouk Nefzi, directeur van HISWA Multimedia B.V. dat de HISWA te water organiseert.
Volumekorting
Om jachtbouwers en importeurs te stimuleren om met zoveel mogelijk boten deel te nemen aan de HISWA te water, is tevens de volumekorting geïntroduceerd. Indien het totaal aantal gepresenteerde boten in het water uiteindelijk meer dan 450 bedraagt, ontvangen exposanten na afloop van de bootshow een extra korting van 10% op het bedrag dat zij betaald hebben voor standruimte of ligplaatsen. Bij meer dan 500 boten bedraagt de korting zelfs 15%.
Relatiekaarten goedkoper
“Met de verhuizing naar de nieuwe locatie op de NDSM-werf in Amsterdam, hebben wij exposanten dit jaar erg veel te bieden. Een andere tegemoetkoming richting alle exposanten die we naar aanleiding van reacties tijdens onze deelnemersbijeenkomst eind maart al doorgevoerd hebben, is de sterke prijsverlaging van uitnodigingskaarten. Hierdoor wordt het voor exposanten een stuk voordeliger hun relaties en potentiële klanten voor de beurs uit te nodigen. Ook hebben we gratis parkeren voor exposanten geïntroduceerd. We zijn ons zeer bewust van de lastige tijden waar onze exposanten mee te maken hebben en doen ons uiterste best om passende oplossingen te vinden voor onze exposanten om de deelnamekosten te drukken en de bootshow voor bezoekers dankzij een nog completer expositieprogramma extra aantrekkelijk te maken.”
HISWA te water 2012 op NDSM-werf
De HISWA te water is het Mekka voor iedereen die graag het water op gaat, van mooie boten houdt of kennis wil maken met de watersport. De bootshow biedt een breed overzicht van de nieuwste boten van Nederlandse en internationale jachtbouwers, alsmede een uitgebreid aanbod van nautische producten en diensten. Het expositieprogramma wordt omlijst door een bruisend activiteitenprogramma op en rond het water.
De HISWA te water wordt dit jaar voor het eerst op de NDSM-werf in Amsterdam gehouden en vindt plaats van dinsdag 4 tot en met zondag 9 september 2012. Openingstijden zijn dagelijks van 11.00 tot 19.00 uur.
Meer informatie www.hiswatewater.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht