HISWA te Water 2013 verheugt zich in drie maal zoveel inschrijvingen als vorig jaar en in deelname van 'Motorboot Sneek-groep'

Persbericht

hiswa_motorbootsneek
Bedrijven die participeren in Motorboot Sneek ondertekenen gezamenlijk voor deelname aan de HISWA te water in Hotel Amicitia in Sneek.
Van links naar rechts:
Hans Visser, De Valk International
Farouk Nefzi, HISWA Multimedia
Mark Bakker, Aquanaut Yachting
Rachel Boersma, Da Vinci Yachts
Pieter Janssen, Privateer Yachts
Bregina van Straten, Vivante Yachts
Mattijs van Baalen, De Valk International
Ronald Jansma, Jansma Jacht
Marcel Jetten, Jetten Yachting
Motorboot Sneek bestaat verder uit (niet op de foto): Brandsma Jachten en SK Jachtbouw.

Driebergen – Exposanten schrijven zich met grote getale in voor de HISWA te water. De stand staat nu op 110 exposanten versus 39 in dezelfde week vorig jaar. De watersportbeurs is dit jaar voor de tweede keer op de nieuwe nautische hotspot van Amsterdam: Amsterdam Marina op de NDSM-werf.
”Het is fijn om te merken dat de HISWA te water kan rekenen op veel trouwe deelnemers. Zij waardeerden de beurs vorig jaar met een hoog rapportcijfer. Daarmee zijn we ook in het vizier gekomen van een aantal nieuwe deelnemers. De beurs, de grootste in-water boat show van Europa, dankt haar populariteit vooral aan de nieuwe locatie en het eigentijdse concept dat zich richt op drie nautische belevingswerelden: luxe, recreatie en actief”, aldus Farouk Nefzi, directeur HISWA Multimedia BV.
Motorboot Sneek
Bij bedrijven ontstaan de laatste tijd veel initatieven om de beursdeelname succesvol te maken. Zij besluiten samen deel te nemen of maken een vuist door gezamenlijke marketing. Onlangs zetten de bedrijven die verenigd zijn in Motorboot Sneek op feestelijke wijze hun gezamenlijke handtekening op het inschrijfformulier.
Deelnemers en partners
Onder de exposanten bevinden zich uiteraard veel jachtbouwers, maar ook veel toeleveranciers. Enkele namen zijn: RayMarine, Beneteau, Princess, Linssen, Flexibility (nieuw) en Sailing Classics (nieuw). Een compleet overzicht van exposanten die zich tot nu inschreven staat op de website van de HISWA te water. Verder is Opel Nederland BV, naast Delta Lloyd, wederom toegetreden als een van de partners.
Data en locatie
De HISWA te water vindt plaats van dinsdag 3 tot en met zondag 8 september 2013 in Amsterdam Marina op de NDSM-werf in Amsterdam. Amsterdam Marina is voortaan de thuisbasis van de HISWA te water. Openingstijden zijn dagelijks van 11.00 tot 19.00 uur.
Meer informatie www.hiswatewater.nl