windverwachting

HISWA te Water-actie met voordelige aanschaf en inbouw plotter bij MYS en Holland Nautic

PERSBERICHT
Medemblik/Apeldoorn, 10 juli 2014 – Holland Nautic en MYS hebben voor bezoekers van de HISWA te water een mooie aanbieding opgetuigd voor aanschaf en inbouw van een plotter. Daarnaast geven beide bedrijven op de bootshow diverse korte presentaties en uitleg over hun producten en diensten. Bezoekers van de HISWA te water zijn vanaf 16.00 uur bovendien van harte welkom bij de gezamenlijke bar voor het nuttigen van een lekker ‘plottertje’ (scheepsdrankje).
Plotteractie
Watersporters die toe zijn aan een (nieuwe) plotter doen er goed aan tijdens de HISWA te water 2014 langs te gaan bij de stands van Holland Nautic (stand T 32) en MYS (stand T 30). Tijdens de bootshow geven beide bedrijven 10% korting op aanschaf en inbouw van een plotter. De actie is alleen geldig bij plotters die op de HISWA te water worden aangeschaft.
Tips en tricks
Specialisten geven gedurende de beurs op de stands van MYS en Holland Nautic korte presentaties en uitleg over de producten en diensten die zij leveren. Zo komen bezoekers goed te weten wat de beste producten en oplossingen voor hen aan boord zouden zijn en krijgen zij een gedegen uitleg over de mogelijkheden van een plotter. Het programma met de onderwerpen die aan bod komen is vanaf augustus te vinden op www.hollandnautic.nl en www.mys.nl.
Happy Hour
Onder het genot van een heerlijk ‘plottertje’ kennis uitwisselen, informatie vergaren of gewoon bijpraten met andere watersporters? Daarvoor zijn bezoekers van harte welkom tijdens het Holland Nautic/MYS Happy Hour vanaf 16.00 uur op hun stands.
Winterstalling
Bij MYS valt er op de HISWA te water nog meer voordeel te halen. Bezoekers die op de stand van MYS hun adres en e-mailgegevens achterlaten, maken kans op een gratis winterstalling buiten met antifouling beurt.
MYS en Holland Nautic
MYS biedt booteigenaren vanuit haar vestiging in Medemblik een breed servicepakket van ligplaatsen, winterstalling, refit, schadeherstel en total yacht service. Uitgangspunten bij alle werkzaamheden en diensten van MYS zijn kwaliteit en uiterste zorg voor de schepen die aan hen toevertrouwd worden.
Holland Nautic biedt zijn klanten producten en totaaloplossingen op het gebied van navigatie en communicatie aan boord. Alle medewerkers van Holland Nautic hebben affiniteit met de watersport, beroepsvaart of sportvisserij en begrijpen dus goed waar klanten naar op zoek zijn.
Holland Nautic en MYS maken in de praktijk vaak van elkaars diensten gebruik en bundelen nu dus ook hun krachten op de HISWA te water.
HISWA te water 2014
De HISWA te water vindt van dinsdag 2 tot en met zondag 7 september plaats in Amsterdam Marina op de NDSM-werf. Meer informatie over openingstijden en aanschaf toegangskaarten is te vinden op www.hiswatewater.nl.
Meer informatie www.contestyachts.com en www.hollandnautic.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X