Informatie voor de watersporter

Holland Nauta gaat als nieuw Raymarine inbouw en service center Midden-Nederland samenwerking aan met Jachtwerf Weesp

PERSBERICHT
Hilversum – Trots zijn wij op onze verworven status van erkend ‘Raymarine inbouw en service centre’. Hiermee zijn wij het adres voor Raymarine navigatie apparatuur voor het midden van het land, IJsselmeer en Randmeren.
Deze erkenning door Raymarine heeft ons de mogelijkheid gegeven een nieuwe stap te nemen in de groei van ons bedrijf en zijn een samenwerking aangegaan met Jachtwerf Weesp. Door de centrale ligging in het midden van het land, de goed aan te varen locatie aan de Vecht en de uitstekende faciliteiten van de werf, kunnen wij u nog beter van dienst zijn.
Zo beschikken wij nu over de mogelijkheid uw jacht ton 55 ton te kranen en werkzaamheden zowel onder als bouwen water te verrichten. Uiteraard zijn er mogelijkheden voor binnen- en buitenstalling. Voor reparatie aan uw navigatie apparatuur, elektra, gasinstallatie of motor zijn er ligplaatsen beschikbaar waar u boot enkele uren of dagen kan blijven liggen, terwijl wij de werkzaamheden uitvoeren.
Onze mobiele inbouw- en jachtservice is inmiddels een bekend fenomeen, en mening project hebben wij met succes afgerond. Deze dienst blijft uiteraard beschikbaar en vertrekt in het vervolg vanuit Weesp en vanuit ons bestaande steunpunt Almere-strand/Muiderzand.
Via onze webshop kunt u terecht voor scherp geprijsde Raymarine navigatie apparatuur, Victron stroomvoorziening, ASA bootelectro, Cobra handheld marifoon en veel meer.
Als u het wenst kunnen wij de complete inbouw voor u verzorgen, uniek is de manier waarop wij met u samenwerken en zo met u een team vormen voor inbouw of reparatie.
Meer informatie www.hollandnauta.nl en www.jachtwerfweesp.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht