Informatie voor de watersporter

Holland Sport Boat Centre in Amsterdam nu ook dealer Sea Ray en importeur AGA Marine

PERSBERICHT
Amsterdam – Sinds kort heeft Holland Sport Boat Centre twee merken aan haar portofolio toegevoegd. Namelijk het exclusieve rubberboot merk A.G.A Marine momenteel bestaand uit een drietal modellen in een range van 5,5 meter t/m 7,5 meter. Holland Sport Boat Centre is exclusief importeur/dealer voor Nederland. De in Polen gebouwde boten kenmerken zich door de luxe uitstraling gecombineerd met comfort en goede vaareigenschappen.
Verder heeft Holland Sport Boat Centre het dealerschap voor Sea Ray verworven. Dit is een geweldige aanvulling op onze bestaande producten. Met een veertigtal modellen in vier verschillende productgroepen is er keus genoeg om aan ieders wens te voldoen.
Middels dit bericht zouden wij u meteen op de hoogte brengen van een aantal noviteiten voor de bovenstaande merken. Zo introduceert A.G.A Marine aankomende Boot Dusseldorf de 750 Spirit momenteel de grootste boot in de lijn. Ook bij Sea Ray hebben ze niet stil gezeten. En introduceren ze aankomend modeljaar een nieuwe 21 voets sportboot, de 210 SLX. Ook de Sport Cruiser lijn wordt uitgebreid met een nieuwe 355 & 370 Sundancer. Ook deze drie modellen zullen te bezichtigen zijn tijdens Boot Dusseldorf.
In het Sport Jachten segment is de Sea Ray 410 Sundancer een welkome aanvulling van de modellenlijn. Het schip biedt een combinatie van functionaliteit en elegantie en is leverbaar in diverse uitvoeringen. En is de eerste stap in de evolutie van de nieuwe reeks Sundancers.
Meer informatie over Sea Ray en A.G.A Marine www.hollandsport.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht