Informatie voor de watersporter

Hollandia Boeken presenteert 'Liften naar Suriname', een humoristisch boek over zeilen en avontuur door Daan Goppel

Persbericht
Haarlem –  Donderdag 6 oktober 2011 vindt de boekpresentatie plaats van ‘Liften naar Suriname’.  Auteur Daan Goppel krijgt het eerste exemplaar uitgereikt door een bijzondere gast. De happening vindt plaats bij Haddock Watersport te Almere.
Na zijn bachelor besluit Daan Goppel te gaan reizen. Naar Suriname. Liftend. Vanaf zijn woonplaats Almere gaat hij onderweg naar Paramaribo met enkel een tas, gitaar en tent. Tot Lissabon gaat het makkelijk, maar zie dan maar eens een boot te vinden om mee naar de Canarische eilanden te liften. En vanaf daar de Atlantische oceaan over om steeds dichter bij Suriname te komen.
Met veel humor vertelt Daan het verhaal over zijn liftavontuur naar Suriname. Een reis met veel tegenslagen, vreemde ontmoetingen en hilarische gebeurtenissen. De verhalen zijn aangevuld met foto’s van zijn reis.
Iedereen is welkom op de boekpresentatie van Liften naar Suriname vanaf 18.30. Wil je erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar jh@gottmer.nl of boekpresentatie@liftennaarsuriname.nl
Liften naar Suriname
Daan Goppel
ISBN 978 90 641 0529 6
176 blz. en een fotokatern van 16 blz. blz., 13,5 x 20,5 cm, Paperback
€ 12,95 / E-boek € 10,00
Meer informatie www.liftennaarsuriname.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht