Informatie voor de watersporter

Hollandia-Gottmer heruitgave van 'Vier zomers zeilen' en nu ook als ebook ter nagedachtenis aan auteur Henk Bezemer

PERSBERICHT
Haarlem – In 1990 kocht de redactie van het tijdschrift ‘Zeilen’ een klein houten Waarschip, om daarmee in de praktijk een aantal problemen te onderzoeken. Redacteur Henk Bezemer ging op onderzoek uit om vragen als ‘wat is de minimale uitrusting voor een oceaanreis’ en ‘wat moet je doen als je strandt op een zandbank’ te beantwoorden.
Na enkele langdurige expedities op de oceaan schreef Henk zijn bevindingen en ervaringen op in ‘Vier zomers zeilen’. Het resultaat is een vlot geschreven, boeiend, maar vooral leerzaam verhaal over de vele avonturen op zee. De kennis in het boek is nog steeds actueel en verplichte kost voor iedere serieuze zeiler!
Behalve een boeiend verslag van een ongelooflijk avontuur op zee is ‘Vier zomers zeilen’ ook een onmisbare kennisbron met betrekking tot zeemanschap en navigatietechniek. Wat maakt een jacht zeewaardig, en wat kun je doen als al je navigatieapparatuur uitvalt? Hoe navigeer je zonder kompas, en wat doe je als je je mast verliest of aan de grond loopt? Henk Bezemer neemt de lezer mee op avontuur en beantwoordt deze vragen vanuit de praktijk. De essentie van goed zeemanschap, inzichtelijk gemaakt in een rijk geïllustreerd en pakkend geschreven boek.
Ter nagedachtenis aan Henk Bezemer, die afgelopen jaar overleed, is deze heruitgave gedrukt. Nu met een voorwoord van Ben Rutte, hoofdredacteur van Zeilen. Deze moderne klassieker is daarnaast ook voor het eerst verkrijgbaar als ebook!
Auteur:Henk Bezemer, ISBN:9789064105951, soort:paperback 176 blz., uitgever:Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Prijs: 19,99 euro, als E-book ISBN:9789064106484, Prijs: 9,99 euro
Meer informatie www.gottmer.nl en hier voor het e-book

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht