Informatie voor de watersporter

Homeship Lotus Navigator naar HISWA te Water

Tijdens de HISWA te Water zijn diverse PRIMEURS te bewonderen. Wereld-Primeur op het gebied van ‘houseboten’ is het HOMESHIP Lotus Navigator 1400. Deze 14 meter lange ‘houseboat’, met de vaareigenschappen van een (professioneel) motorjacht, is in Lelystad te bezichtigen van 30 augustus t/m 3 september.

Het Homeship Lotus Navigator maakt gebruik van het modulair ontwikkelde ‘Homeship-onderwaterschip’. Een sterke, stalen, monohull met bewezen goede vaareigenschappen. “Het leuke aan dit modulaire ontwerp is dat ze in nagenoeg elke gewenste maat leverbaar is en al sinds 2006 rondvaren” vertelt Joep Beerlage van Lotus Houseboats. Lotus Houseboats bouwt volledig custom build houseboten, voor klanten die hun houseboat willen gebruiken als meer dan alleen een drijvend appartement.

“Het unieke onderwaterschip en de gekozen vaartechniek maakt dat onze schepen zeer goed vaarbaar zijn. Ze varen en manoeuvreren als een ‘gewoon’ motorjacht”. De Homeships worden standaard uitgerust met een sterke dieselmotor en een 150 kgf boeg- en hekschroef. “Op wens van de klant is ook andere motorisering zoals hybride of volledig elektrisch varen mogelijk”, vult Joep aan.

Het Homeship Lotus Navigator 1400 is te bewonderen op stand G-44.

Voor meer informatie: lotushouseboats.nl

Foto: Lotus Houseboats

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht