Informatie voor de watersporter

Honda Marine Magazine #15

Het is buiten langer licht, de zomerligplaatsen in de Nederlandse havens gaan binnenkort weer gevuld worden en dus: de voorjaarseditie van Honda Marine Magazine is een feit! Met o.a. een vaargids voor een mooi Rondje Rotterdam, twee uitgebreide boottesten en handige info en tips voor watersporters en vissers.

We staan te trappelen om aan watersportseizoen 2024 te beginnen! De nieuwe BF350 komt eraan, er staan weer genoeg toffe watersportevenementen op het programma en we willen vooral lekker gaan varen over de fantastische wateren die Nederland te bieden heeft. Maar eerst: een zonnedansje en fingers crossed voor blauwe luchten. Regen hebben we nu echt wel genoeg gehad…

Vier keer per jaar brengt Honda Marine Benelux een prachtig gratis magazine uit voor alle watersportliefhebbers en de eigenaren van een Honda buitenboordmotor in het bijzonder.

Lees het magazine op: honda-marine-magazine.com

Foto: Honda Marine Europe

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht