windverwachting

Hoofdredacteur tijdschrift 'Zeilen' legt werkzaamheden neer, opvolger nog onbekend

Amsterdam – Hoofdredacteur Cees van Dijk stopt per 1 februari 2015 met zijn werkzaamheden voor Zeilen. Zelf zegt hij over zijn vertrek: “Binnenkort viert Zeilen haar 30ste verjaardag en dat is een gepast moment om ruimte te maken voor een opvolger.”
Van Dijk stond sinds 2008 aan het roer van Zeilen. Hij kijkt terug op een boeiende periode. “Veranderende economische omstandigheden legden een zware druk op de watersport. Daarnaast hebben digitale ontwikkelingen gezorgd voor fikse veranderingen in de mediawereld. Dit alles leidde tot een bijzondere dynamiek, maar dankzij de grote betrokkenheid van onze lezers kon Zeilen haar koers vasthouden.” Wie Van Dijk als hoofdredacteur opvolgt, is nog niet bekend.
Over Zeilen
Zeilen is het grootste zeiltijdschrift van de Benelux en is één van de 21 titels die wordt uitgegeven door New Skool Media in Amsterdam. Het is een maandblad ‘voor zeilers, door zeilers’.
Over New Skool Media
New Skool Media is één van de grootste multimediale uitgeverijen in Nederland. Het portfolio van New Skool Media bestaat uit 21 nationaal bekende Special Interest titels waaronder: KIJK, delicious., Vorsten, Motor en Fiets. New Skool Media ziet de titels als merken, die op tal van manieren de levens raken van consumenten met een passie. Voor deze specifieke doelgroepen beschikt New Skool Media over verschillende platformen om klanten en partners optimaal te kunnen bedienen met print, online, mobile, events en e-commerce diensten.
Meer informatie www.zeilen.nl en www.newskoolmedia.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X