windverwachting

HR Zeilen geeft 10 procent korting tijdens HISWA op nieuwe Glowfast-zeilen van Hyde Sails

PERSBERICHT
Medemblik – HR Zeilen / Hyde Sails houdt een HISWA actie met de nieuw Hyde Glowfast zeilen. Wie nu een offerte aanvraagt en deze zeilen tijdens de HISWA periode van 11 tm 15 maart 2015 bestelt, krijgt 10% korting.
Duurzame, lichtgewicht ‘glow in the dark’ producten die eenvoudig de performance, veiligheid en het comfort aan boord tijdens het nachtzeilen verhogen. Met goed zicht op de trim van de zeilen vaart een zeilboot simpelweg sneller. In de Volvo Ocean race zijn resultaatsverbeteringen tijdens de nacht tot wel 20% gemeten. Met Glowfast trimstrepen in uw zeil verhoogt u uw kans op winst tijdens uw (middel)lange afstands wedstrijd!
Het helpt niet alleen de performance op wedstrijdjachten te verhogen, maar levert dezelfde bijdrage aan boord tijdens nachtelijke toertochten. Met een goed getrimd tuig beweegt een boot comfortabeler en rustiger over het water. Juist dit helpt uw stuurautomaat of windvaan uw boot op de juiste koers te houden. U bent dus niet alleen sneller op de plek van uw bestemming, u heeft ook een comfortabele tocht gehad!
Meer informatie www.hrzeilen.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X