HR Zeilen met Hyde Sails op HISWA te Water geeft verschillende kortingen voor komend seizoen

PERSBERICHT
Medemblik – Na de Olympische Spelen met een mooi resultaat voor de Nederlandse ploeg (en zeker voor de zeilers) maken wij ons op voor de Hiswa te Water en het winterseizoen. Van dinsdag 30 augustus tot en met zondag 4 september vindt u ons op de HISWA te Water (standnummer T34). Wij bieden in deze periode verschillende aantrekkelijke kortingen, zelfs tot 25%!
Als dealer van Hyde Sails, zeilmakers met 50 jaar ervaring en leverancier van tienduizenden zeilen voor o.a. de Clipper Race, adviseert HR Zeilen u graag bij de aanschaf van nieuwe zeilen.
Najaarskortingen:

  • Bestel uw zeilen tussen 1 september en 15 oktober 2016, levering februari/ maart 2017 en ontvang 20% najaarskorting.
  • Tussen 15 oktober en 1 december 2016 geldt een korting van 15%.
  • Wanneer u tijdens de hiswa-periode een offerte aanvraagt en een opdracht plaatst vóór 15 september 2016 ontvangt u een speciale korting van 25%.

Reparaties, onderhoud en winterservice
Wij drogen, vouwen, controleren en slaan graag uw zeilen op voor de wintermaanden. Kleine reparaties zijn voor onze rekening. Grotere reparaties voeren wij alleen uit na uw goedkeuring. Tarieven per zeil inclusief btw: € 60,00. Desgewenst kunnen we op uw verzoek uw boot aftuigen. Zeillatten laten we aan boord. In het voorjaar kunnen we uw boot dan weer optuigen. Tarieven op aanvraag.
Bij HR Zeilen kunt u uw zeilen, bootkappen en tenten laten nakijken, repareren, doorstikken, reinigen en opnieuw impregneren of coaten. Het is het behoud van uw zeilwerk. Voor de doe-het-zelver leveren wij ook diverse Ultramar reinigingsproducten en beschermers. Breng uw zeilwerk op tijd zodat u in het voorjaar van 2017 weer volop plezier kunt hebben van uw boot.
10% najaarskorting
Maak gebruik van de winter en bestel vóór 1 december 2016 uw sprayhood, kap, dektent, huik of (rolfok)hoes en profiteer van een korting van 10% (levering eind 2016/voorjaar 2017).
Wintertenten
Voor de watersporter die zijn boot in de winter buiten laat liggen levert HR Zeilen wintertenten, zowel voor boten met een staande als met een liggende mast. Wintertenten beschermen uw schip en houtwerk tegen vocht en vuil. Tenten kunnen zowel op de wal als in het water worden gebruikt. Uiteraard worden de wintertenten precies op uw schip afgemeten en door ons gemonteerd.
Meer informatie www.hrzeilen.nl