HR Zeilen op HISWA te Water met interessante korting op nieuwe Hyde Sails-zeilen

Medemblik, Lelystad – Wat was het een fantastische zomer en wij hopen dat u daar net zo van genoten heeft als wij. Maar ook aan de vakantie komt een einde en dus zijn wij van woensdag 5 tot en met zondag 9 september op de HISWA te Water in Lelystad. U vindt ons op de Hyde Sailsstand – nummer KB-74.
Najaarskorting
Als dealer van Hyde Sails, zeilmakers met meer dan 50 jaar ervaring en leverancier van tienduizenden zeilen voor o.a. de Clipper Race, adviseert HR Zeilen u graag bij de aanschaf van nieuwe zeilen. Bestel uw zeilen tussen 1 september en 15 november 2018, levering februari/maart 2019 en ontvang 20% najaarskorting!!
Reparaties, onderhoud en winterservice
Wij drogen, vouwen, controleren en slaan graag uw zeilen op voor de wintermaanden. Kleine reparaties zijn voor onze rekening. Grotere reparaties voeren wij alleen uit na uw goedkeuring. Tarieven per zeil inclusief btw: € 60,00.
Desgewenst kunnen we op uw verzoek uw boot aftuigen. Zeillatten laten we aan boord. In het voorjaar kunnen we uw boot dan weer optuigen. Tarieven op aanvraag.
Bij HR Zeilen kunt u uw zeilen, bootkappen en tenten laten nakijken, repareren, doorstikken, reinigen en opnieuw impregneren of coaten. Het is het behoud van uw zeilwerk. Voor de doe-het-zelver leveren wij ook diverse Ultramar reinigingsproducten en beschermers. Breng uw zeilwerk op tijd zodat u in het voorjaar van 2019 weer volop plezier kunt hebben van uw boot.
Wintertenten
Voor de watersporter die zijn boot in de winter buiten laat liggen levert HR Zeilen wintertenten, zowel voor boten met een staande als met een liggende mast. Wintertenten beschermen uw schip en houtwerk tegen vocht en vuil. Tenten kunnen zowel op de wal als in het water worden gebruikt. Uiteraard worden de wintertenten precies op uw schip afgemeten en door ons gemonteerd.
Voor sprayhoods, huiken en hoezen, dektenten en overige canvasproducten kunt u uiteraard ook bij ons terecht.
Meer informatie www.hrzeilen.nl