windverwachting

HR Zeilen organiseert 7 februari 2015 lezing voor zeilliefhebbers met oude en nieuwe Mini Transat zeilers en Hyde Sails

PERSBERICHT
Medemblik – HR Zeilen nodigt zeilliefhebbers graag uit voor een sportieve en informatieve bijeenkomst op 7 februari 2015 om 14:30 uur in restaurant MED Trattoria in het Regatta Center in Medemblik.
Extreem zeilen: Ysbrand Endt en Christa Ten Brinke vertellen u over hun ervaringen tijdens de Mini Transat, een solotocht van 21 dagen over de oceaan die zij beiden hebben gevaren. Ook delen zij verhalen en achtergronden van de Volvo Ocean Race.
Hyde Sails en Contender Sailcloth zorgen er samen met HR Zeilen voor dat Sander Vogelenzang zijn droom, het varen van de Mini Transat, kan realiseren door het leveren van zeilen voor zijn Mini Proto 650. Sander doet verslag van het ontwerpen en de zelf-bouw van zijn Mini.
Na een korte pauze hebben Ysbrand en Christa tips en trucs voor u waardoor u vast een stuk slimmer en sneller gaat varen!
Mark Corbett van Hyde Sails vertelt u over de ins en outs van het bedrijf dat dit jaar zijn 50-jarig jubileum viert.
Uiteraard is er dan ook gelegenheid om uw (specifieke) vragen of problemen voor te leggen aan Ysbrand Endt en Christa ten Brinke, Henjo Ruiter van HR Zeilen en Mark Corbett van Hyde Sails.
Als u nog wilt napraten met collega-zeilers dan is Med Trattoria open voor een drankje en/of een leuk geprijsd 3-gangen menu.
Wij horen graag vóór 1 februari 2015 of u gebruik maakt van onze uitnodiging. Via de mail kunt u zich aanmelden, maar een telefoontje naar 06-50236003 of via onze vernieuwde website www.hrzeilen.nl, kan uiteraard ook. Heeft u een enthousiaste zeiler in de buurt die ook geïnteresseerd is, dan kunt u deze mail gerust doorsturen.
Meer informatie www.hrzeilen.nl of email info@hrzeilen.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X