Informatie voor de watersporter

Hygiëne op de boot: tijd om uw matras aan boord te controleren op schimmelvorming

Persbericht
Zwaagdijk-Oost – Het is voorjaar en tijd om uw boot gereed te maken voor het nieuwe vaarseizoen. Belangrijk: rits het tijk van uw matras eens open.
Elke nacht verliest een mens ongemerkt veel transpiratievocht, dat door het ontbreken van ventilatie onder matrassen schimmelvorming in de matraskernen kan veroorzaken. Behalve onhygiënisch ook ongezond. Schimmels zijn de oorzaak van veel verborgen klachten zoals een loopneus, tranende ogen, irritatie van de luchtwegen enzovoort. Zelfs wanneer er niet direct schimmel te zien is, zijn er bijna altijd bacteriën aanwezig.
Bent u toe aan een nieuw matras? Neptune Nautisch Comfort levert op maat gemaakte matrassen in verschillende kwaliteiten: Comfort, Comfort Plus, Comfort Plus Premium en de Excellent Line, vervaardigd van de meest comfortabele en duurzame materialen.
Neptune werkt onder andere met Pantera Nautic comfortschuim en Vita Talalay latex. Het brandvertragende Pantera Nautic™ is een premium comfortschuim dat antibacterieel behandeld is en daardoor niet gevoelig voor schimmels en zelfs huisstofmijt-resistent is. Ideaal voor mensen met allergieën. Vita Talalay® Latex Superior™ is een duurzame, superieure latex die door de open celstructuur optimale ventilatie en vochtregulatie biedt.
Onze slaapsystemen zijn speciaal ontwikkeld om optimaal comfort en ondersteuning te bieden. Bootmatrassen in combinatie met onze gepatenteerde Neptune lattenbodemsystemen – essentieel voor ventilatie onder de matras – zorgen voor een comfortabele en gezonde slaapplaats aan boord van uw jacht.
Neptune heeft een ruime voorraad van meer dan dertig soorten premium grondstoffen om uw orders te verwerken. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Vanzelfsprekend houden we ons strikt aan de corona richtlijnen van het RIVM.
Meer informatie www.neptune.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht