Informatie voor de watersporter

Iedereen kan weer de eigen 'Zeiler van het Jaar' voor de Conny van Rietschoten Trofee 2017 nomineren

PERSBERICHT
Scheveningen – Op maandag 6 november 2017 wordt in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen de Conny van Rietschoten Trofee uitgereikt tijdens het Zeiler van het Jaar Gala. De Conny van Rietschoten Trofee is een eerbetoon aan een van de grootste Nederlandse zeilhelden. Sinds de eerste uitreiking in 1982 is de trofee uitgegroeid tot de meest prestigieuze zeilprijs van Nederland en de uitreiking is een jaarlijks feest voor en door wedstrijdzeilend Nederland.
Nieuwe locatie
De nieuwe locatie in Scheveningen biedt veel mogelijkheden om er weer een mooi zeilfeest van te maken. Den Haag ontwikkelt zich meer en meer tot de zeilstad van Nederland met onder andere de finish van de Volvo Ocean Race, het WK Offshore zeilen en het nieuwe topzeilcentrum. Daarbij geeft het Zuiderstrandtheater een unieke sfeer aan het Zeiler van het Jaar Gala, waar de Conny van Rietschoten Trofee wordt uitgereikt.
Save the date

Het Zeiler van het Jaar Gala vindt dit jaar plaats op maandagavond 6 november 2017. Hou deze datum vanaf ongeveer 18.00 vrij in je agenda. Hou ook je mail in de gaten voor de uitnodiging om je aan te melden voor deze mooie avond.


Nomineer jouw favoriet

Nomineer je favoriet via www.zeilervanhetjaar.nl in de volgende categorieën:


Conny van Rietschoten Trofee – ‘Zeiler (m/v) van het Jaar’. De Conny van Rietschoten Trofee wordt toegekend aan één of meerdere personen die (gezamenlijk) een opmerkelijke prestatie hebben geleverd in de zeilsport.

Flyer Trofee – Jeugdtalent van het jaar. De trofee wordt toegekend aan het talent dat in het kalenderjaar waarin hij of zij is genomineerd, dat hele kalenderjaar 21 jaar of jonger is. Deze persoon is een andere dan de Zeiler (m/v) van het Jaar.


Coach van het Jaar – Wie in de watersport verdient volgens jou de eretitel Coach van het Jaar 2016? Je kan nu jouw favoriete coach nomineren!


Mediamoment – Ook dit jaar kan er weer gestemd worden voor het mediamoment van het jaar. In aanmerking komen makers van geschreven of audiovisuele media of radio of TV zoals journalisten, filmmakers en schrijvers die het afgelopen jaar de watersport op een mooie wijze in beeld of op papier hebben gebracht.


Maas Trofee – 
Als laatste zal door de KRZV De Maas een oeuvre prijs uitgereikt worden aan een persoon/personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk heeft/hebben gemaakt voor de zeilsport. De jury kent de prijs rechtstreeks toe zonder nominaties.
Meer informatie www.zeilervanhetjaar.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht