windverwachting

IJsseldelta Marina Hattem in Overijssel werft via 'Marina zoekt date'-actie nieuwe huurders van ligplaatsen

PERSBERICHT
ijsseldeltamarina_dateHattem – Marina Zoekt Date, de eerste datingsite voor jachten en ligplaatsen, is succesvol van start gegaan. De eerste ligplaatshouders blikken inmiddels tevreden terug op deze actie. Op de website van Marina Zoekt Date kunnen jachteigenaren hun wensen achter laten. Zij worden vervolgens gekoppeld aan de ligplaats die het beste aansluit bij al deze wensen.
Joyce vertelt: “Nadat ik onze wensen had achtergelaten op de website van Marina Zoekt Date kreeg ik gelijk een hele leuke ligplaats aangeboden. Een ligplaats die precies aansluit bij al onze wensen. Wij wilden graag een ligplaats in een gezellige jachthaven, dichtbij een stad met een uitgebreid vaargebied. Ook houden wij van sportieve en culturele activiteiten en genieten we graag van een hapje en een drankje op het terras. Wij zijn Marina Zoekt Date erg dankbaar. Nu genieten wij iedere dag van heerlijke vaartochten vanuit onze nieuwe ligplaats in IJsseldelta Marina Hattem. Eerst was ik wel wat huiverig, of Marina Zoekt Date wel echt de juiste ligplaats kon aanbrengen. Maar na een lang weekend ‘Speed-daten’ wist ik het zeker, Marina Zoekt Date werkt!”
Joyce is niet de enige die enthousiast is van Marina Zoekt Date. Inmiddels zijn er een heel aantal ‘verbindingen’ ontstaan tussen jachteigenaren en vrije ligplaatsen.
Ook de eigenaren van IJsseldelta Marina Hattem, René en Marie-Sophie Jorna zijn blij met het succes van deze datingsite. “Deze actie past helemaal binnen de manier van werken van IJsseldelta Marina. Wij bieden meer dan alleen een parkeerplaats voor jachten en we blijven graag persoonlijk in contact met onze ligplaatshouders. Op deze manier proberen we de wensen van onze gasten optimaal in te vullen.”
Marina Zoekt Date blijft aan de weg timmeren en hoopt nog vele jachten en jachteigenaren te koppelen aan de juiste ligplaats. De ligplaatsen van Marina Zoekt Date zijn te herkennen aan haar vrolijke logo en de meerpalen zijn voorzien van zgn. paalhoezen. U zult nog veel horen van Marina Zoekt Date. Alles eens rustig bekijken?
Meer informatie www.marinazoektdate.nl en www.ijsseldeltamarina.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X