windverwachting

Importeur Melior Yachts naar de HISWA RAI met Noorse 'ruimtewonders-motorboten' Saga 325 en 365 plus opblaasbare zeilboot Tiwal

PERSBERICHT
Irnsum – Melior Yachts presenteert met trots twee modellen van het Noorse merk SAGA in maart 2018 op de HISWA in de Rai Amsterdam. De SAGA 325 en de SAGA 365 zijn specifiek uitgevoerd met opties geschikt voor de Europese wateren.
Naast de twee SAGA modellen presenteert Melior Yachts tevens een TIWAL 3 met 7m² zeil. Tiwal is dé opblaasbare zeilboot bij uitstek. Opgezet in 20 minuten en staat garant voor heel veel gaaf zeilplezier. Het sport zeilbootje voor iedereen met een zeilhart!

De Saga 325 kan met recht een ‘ruimtewonder’ worden genoemd…!

SAGA
Saga is met zijn lange geschiedenis vanaf 1960 een bekend Noors merk wat staat voor kwaliteit en bouwt polyester boten met een zeer goede zeewaardigheid. Tegenwoordig worden er boten gebouwd op basis van veel licht en ruimte gecombineerd met luxe in een ruime salon en een ruim achterdek om zo perfect te kunnen genieten van zonnige dagen op het water.
SAGA 325
De Saga 325 is een boot van 9,78mtr lang en 3,25mtr breed en is uitgevoerd met een Volvo Penta of Yanmar motor en heeft de nodige opties waardoor deze boot direct vaarklaar is voor Europa. Deze Saga 325 is een zeer doordachte boot en daarom dan ook een echt ruimtewonder te noemen met haar 4 vaste slaapplaatsen. In de salon bevindt zich de stuurstand, een ruime rondzit, twee grote mee-vaar plaatsen en een luxe kombuis welke gemakkelijk te bereiken is vanuit de ruime open kuip. De grote ramen in de salon biedt aan alle kanten een goed uitzicht. De grote schuiframen in het dak in combinatie met de zijramen die aan beide zijden te openen zijn, evenals de grote schuifdeuren geeft je het gevoel van een open boot op mooie zomerdagen. Daarnaast is er een ruime badkamer aanwezig met een goede stahoogte, voorzien van douche en elektrisch toilet.
Prijs vanaf €211.000,- inclusief BTW.
SAGA 365
De Saga 365, die genomineerd werd als boot van het jaar in Londen, biedt een geweldig verblijf, comfort, een geweldige zeewaardigheid, een verbeterd brandstofverbruik en een hogere kruissnelheid dan de kleinere Saga modellen. Afmetingen van dit model zijn 11,3mtr lang en 3,5mtr breed.
De boot is uitgevoerd met een enorm ruime achterkuip met een grote L-bank. De middenhut is meer dan 3 meter lang en heeft een hele grote slaapcabine met twee grote en ruime slaapplaatsen. Tevens is er een grote badkamer met aparte douchecabine aanwezig. De stahoogte is gemiddeld genomen ruim 2mtr hoog, wat de ruimte in de boot ten goede komt.
De motorisering is nauwkeurig gekozen waardoor het schip zeer stabiel in het water ligt en samen met de eigen gekozen motor geeft dat veel comfort. Eerdere boot tests in verschillende magazines hebben dit aangetoond en becijfert met een zeer goed resultaat.
Prijs vanaf €375.000,- inclusief BTW.
HISWA 2018
Melior Yachts is dan ook trots deze Saga modellen te mogen presenteren op de HISWA 2018. De Noorse kwaliteit staat zeer goed bekend in de markt en blijft gewild bij boot varend Nederland. Het ultieme moment tijdens de HISWA in de Rai in Amsterdam om deze prachtige boten te presenteren en voor wie met één van deze boten nog in de zomer van 2018 wil varen moet erbij zijn want deze boten zijn nog niet verkocht. Hét moment om het voordeel te pakken en niet te hoeven wachten op maanden bouwtijd. Het is al mogelijk om een nieuwe Saga in juli te varen.
Met de opblaasbare Tiwal valt een hoop plezier te beleven…

Melior Yachts is de officiële dealer van SAGA voor de BeNeLux en Duitsland. Naast Saga is Melior Yachts tevens officieel dealer van de Noorse merken Viknes en Skilsø. Voor Noorse kwaliteit bent u bij Melior Yachts aan het juiste adres!
Meer informatie www.melioryachts.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X