Informatie voor de watersporter

Importeur Zweedse zeiljachten DE Yachting Medemblik breidt uit met jachtmakelaardij en stalling

Persbericht
Medemblik – Om te kunnen inspelen op de steeds groter wordende vraag naar occasions van populaire merkjachten is DE Yachting, vertegenwoordiger voor de Benelux van de Zweedse zeiljachtenbouwers Malö Yachts en SwedeStar, medio maart uitgebreid met een jachtmakelaarsbedrijf. Nog geen jaar geleden breidde DE Yachting zijn service uit met een vaste winterstallinghal en ging een samenwerking aan met Klerk Yacht Service.
Per 15 maart 2011 hakten Douwe Kutsch Lojenga en Ellen Hooning, eigenaren van DE Yachting, de knoop door en namen Jachtmakelaardij Medemblik over. Nu kan DE Yachting alle markten bedienen: aanbod, service en onderhoud van zowel nieuwe als gebruikte kwaliteitsschepen. “Wij leven van kwaliteit. Niet alleen in product, maar ook, en vooral, in service. Dat ervaren onze klanten en daarom krijgen wij niet alleen aanvragen binnen vanuit Nederland, maar ook daarbuiten: Duitsland, Engeland, Denemarken.
We kennen al onze klanten persoonlijk en zorgen er steeds opnieuw voor dat hun schip iedere keer weer tiptop in orde op hen ligt te wachten.” Aldus Douwe. “Zo nodig vullen we voor hen de koelkast en zetten we de verwarming aan” valt zijn partner Ellen hem bij. DE Yachting is ook gespecialiseerd in teakbehandeling met het als beste geteste middel Boracol 10RH.
Meer informatie www.deyachting.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht