windverwachting

In 2015 nieuwe fietscruise langs de Rijn bij specialist fietscruise-reizen Travelydays

PERSBERICHT
travelydays_msandanteEnschede – De reisorganisatie Travelydays biedt in 2015 een nieuwe Rijn-fietscruise aan met de MS Andante. Op deze fietscruise langs de Rijn staan de Elzas, het Zwarte Woud, de Duitse Pfalz en de hoofdstad van Rijnland-Pfalz, het imponerende Mainz op het programma. Grote kerken, barokke kastelen en vele steden en stadjes met mooie binnensteden zijn tijdens deze fietscruise te bewonderen. Er wordt door de fascinerende natuur en prachtige landschappen gefietst. De Frans/Duitse keuken biedt smaakvolle gerechten samen met de goede wijnen uit dit gebied en daarom is deze fietscruise met de MS Andante een echte genietersreis!
Van 15 augustus tot en met 3 oktober vaart de Andante wekelijks afwisselend van Mainz naar Bazel en van Bazel naar Mainz.
MS Andante
De comfortabele rivercruiser MS Andante werd in de winter van 2008/2009 smaakvol gerenoveerd en is de ideale accomodatie voor een fietscruise langs de grote rivieren. De smaakvol ingerichte lounge met de bar en het restaurant bevindt zich op het promenadedek. Met de grote ramen heeft u een fantastich uitzicht op de rivier met haar oevers. Het grote, gedeeltelijk overdekte zonnenterras met gemakkelijke stoelen voor de passagiers biedt ook plaats aan de huurfietsen.
Op de MS Andante worden mensen uit verschillende landen ontmoet, de maaltijden zijn uitstekend en interessante fietsroutes wachten op de deelnemers. De MS Andante vaart onder Nederlandse vlag.
Hutten
Op het promenadedek staan 17 hutten en op het hoofdek staan 29 hutten ter beschikking.
De hutten zijn ca. 8 – 9 m² groot en hebben lage bedden, douche, toilet en een individueel in te stellen airco. De ramen kunnen op beide dekken geopend worden.
Meer informatie www.travelydays.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X