windverwachting

In 2015 ook fiets-zeilvakanties vanaf één persoon bij NAUPAR

PERSBERICHT
Lelystad – Wist u dat de gemiddelde Nederlander ieder jaar zo’n 900 kilometer per fiets aflegt? En wist u toevallig ook dat ons kleine Nederland tot de top 3 behoort van de ‘Meest populaire zeilbestemmingen’? Nederlanders houden wel van een gezonde fietstocht en van indrukwekkende zeiltochten. En daarom komt NAUPAR met de perfecte combinatie: de Fiets- en zeilvakanties!
Nederland fietst
In Nederland wordt veel gefietst. Sterker nog: in geen enkel ander land in de wereld, met een vergelijkbaar welvaartniveau, wordt zoveel gefietst als in ons land. Uit een onderzoek van de Fietsersbond is gebleken dat maar liefst een kwart van al onze verplaatsingen met de fiets wordt gedaan. Gemiddeld maakt een Nederlander ieder jaar 300 fietsritten, goed voor bijna 900 kilometer!
Nederland zeilt
De Hanzeschool heeft in 2012 een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de meest populaire zeilbestemmingen. Nederland behoorde, samen met Griekenland en Kroatië, tot de top 3! In Nederland worden bijzonder veel zeilweekenden en korte zeilvakanties geboekt, met name het IJsselmeer en de Wadden zijn populair.
Het aanbod van NAUPAR
Heeft u interesse in een prachtige vakantie met afwisselende activiteiten? Dan zijn de Fiets- en zeilvakanties van NAUPAR zeker iets voor u. Dit unieke concept is de perfecte combinatie van een fiets- en een zeilvakantie. Verken de Waddenzee, het Zuiderzeegebied en het IJsselmeer en beleef Nederland eens van een totaal andere kant. U vaart op een authentiek zeilschip naar de betreffende bestemming en daar aangekomen stapt u op de fiets voor een mooie tocht. U kunt al meevaren vanaf één persoon.
Meer informatie www.naupar.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X