Informatie voor de watersporter

In de juiste diepte; in mei komt een nieuw boek uit voor zeilavonturenliefhebbers

Jetty de Koster heeft een prachtige en uitdagende zeiltocht gemaakt de afgelopen zomer op haar Compromis 888, Pasión, van Marina Muiderzand aan het Markermeer naar Alcaidesa Marina, net buiten Gibraltar.

Jetty bracht de Covid lockdown in Nederland door op haar boot, de Pasión en maakte er het beste van door solo te leren zeilen. In het begin erg spannend maar al snel droomde ze ervan om naar huis te zeilen, naar zuid Spanje.

Dit boek beschrijft de waargebeurde ‘sprong in het diepe’ van Jetty’s reis met de Pasión met alle uitdagingen en prachtige momenten. Van windstilte tot windkracht acht. Van slaapgebrek en hallucinaties tot zich verslapen, om wakker te worden op de grote scheepvaartroute. Niet alles loopt zoals gepland. Het hoogtepunt van haar reis is een tiendaags offshore solo avontuur. En dan is er nog het gevaar van de orka’s. 

In de juiste diepte is een eerbetoon aan de Compromis 888 en zeilboten in het algemeen, aan zelfvertrouwen, behulpzame zeilers en aan het volgen van je hart.

“Jetty creëert een wereld van herkenning voor iedere zeiler die een eerste solotocht tegemoet gaat. In de Juiste Diepte leef je mee met alle ups en downs die ze onderweg tegenkomt.” ZEILWERELD

Dit boek is in mei verkrijgbaar via: jettydekoster.com

Video’s van de Pasión en van Jetty’s avontuur vind je op Instagram

Foto: Jetty de Koster

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht