In januari 2020 vindt een veiling van 30 werkboten plaats bij bootveiling.com

PERSBERICHT
Naarden – Vanwege de toegenomen belangstelling voor het veilen van schepen, organiseert Bootveiling.com twee veilingen in januari 2020. Eén veiling voor Pleziervaart en één speciale voor werkschepen voor verschillende bedrijven om hun werkboten te verkopen.
Het Nederlandse veilingbedrijf Bootveiling.com is sinds het begin in 2005 koploper met online veilingen als het enige nautische veilinghuis in Nederland en België en heeft sinds het begin meer dan 2.500 schepen verkocht.

Tot de veiling behoort ook dit in goede staat verkerende sleepbootje (1965), dat is ingezet op 10.000 euro. (foto: Bootveiling)

In januari brengen we 30 werkboten onder de digitale veilinghamer. Topkavels op de veiling zijn een Delta-Tug Survey boot, 17 Onderlossers met SI, Betonningsvaartuig, Sleepboten en patrouille boten
Een boot kopen op een veiling is een transparant verkoopproces waarbij geïnteresseerde partijen de boot vóór de veiling altijd kunnen inspecteren.
Tijdens de kijkdag is er een mogelijkheid om de schepen te bekijken en een uitleg van Bootveiling.com te krijgen over het veilingproces. Bovendien is ons team beschikbaar om verdere informatie over de schepen te verstrekken.
2019 was een recordjaar voor Bootveiling.com, omdat steeds meer bedrijven een veiling zien als een zeer efficiënte verkoopmethode om hun overtollige apparatuur te verkopen en daarom hun boot voor een veiling te registreren. We accepteren nu al inzendingen voor volgende veiling voor werkboten.
Bootveiling.com adviseert iedereen die geïnteresseerd is in het kopen van een boot om de komende kijkdagen te komen bekijken. De koper dient zelf het ophalen van het schip te regelen. Registratie op de website van bootveiling.com is gratis en iedereen kan deelnemen.
Bootveiling.com wil op een positieve manier bijdragen aan het hergebruik van boten en uitrusting, zodat het actief opnieuw kan worden gebruikt door de kopers en door de export van een deel van de boten blijft de vloot optimaal voor hun klanten.
De veiling sluit op maandag 20 januari 2020.
Meer informatie www.bootveiling.com