Informatie voor de watersporter

In juli een écht nieuw ABIM-motorjacht voor zes personen huren?

PERSBERICHT

een zusterschip van de ABIM 128 Classic 'Bernice'
een zusterschip van de ABIM 128 Classic ‘Bernice’
Ossenzijl, Sneek – Het stijlvolle luxe motorjacht van ruim 13 meter met drie royale hutten en een grote loungebank op het achterdek, is nu nog in aanbouw, maar zal vanaf begin juli al te huur zijn. Wie dan huurt vaart dus met een splinternieuw motorjacht!
Deze ABIM-Classic 128 Exclusive kenmerkt zich door ruimte en luxe. De ‘Bernice’ is ingedeeld met 3 twee-persoonshutten. Twee royale, goed uitgeruste badkamers met badmeubel en elektrisch toilet twee separate doucheruimten. De keuken is zeer goed uitgerust met koelkast, kooktoestel, bakoven en een complete keukeninventaris en een Nespresso-apparaat. Tegenover de keuken is een sfeervolle eethoek en in de salon een fijne grote bank met voldoende zitgelegenheid voor de gehele bemanning. Het gehele interieur is zeer sfeervol en modern gestyled. Het XL-achterdek is uitgerust met een dito loungebank met een dikke kussenset en een smaakvolle grote teakhouten tafel waaraan u heerlijk kunt eten met de crew.
De Bernice wordt vanaf 8 juli a.s. verhuurd door Sanzi Yacht Charter in Sneek. Geïnteresseerden kunnen het schip na afspraak al op de werf bezichtigen.
Meer informatie www.abim.eu en www.sanziyachtcharter.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht