windverwachting

In navolging van de 'Week van de Watersport' organiseert het Watersportverbond op zaterdag 6 juni de eerste 'Dag van de Watersport'

PERSBERICHT

Nieuwegein – Zaterdag 6 juni is het in heel Nederland groot feest op het water. Ter ere van het 125-jarig bestaan van het Watersportverbond vindt de Dag van de Watersport plaats. Het doel van deze dag is om de watersport te vieren, met jong en oud, verenigingsleden en niet-verenigingsleden en top- en breedtesporters, en een opstapmogelijkheid te bieden.
Heb je nog geen plannen voor die dag en toe aan een mooi watersportavontuur? Kijk op watersporters.nl/dagvandewatersport om te zien waar je terecht kan. Ruim 115 verenigingen nemen deel aan deze Dag van de Watersport, ieder op zijn eigen manier. We hebben al veel leuke programma’s ontvangen, de activiteiten variëren van het organiseren van clinics, puzzeltochten, rondleidingen, sfeerimpressies en demonstraties. Het is gaaf om te zien dat iedereen zich zo inzet om er een succesvolle en leuke dag van te maken.
Natuurlijk gaan wij met ons jubileum ook strooien met cadeautjes. Met als hoofdprijs clinics die jouw vereniging kan winnen! Zo maak je nog kans op een zeil- en windsurfclinic van de Delta Lloyd Kernploeg of een kanoclinic van de enige echte Maarten Hermans. Willen jullie nog last minute kans maken op een van deze clinics? Bekijk deze acties op onze Facebookpagina of op de site. Op 6 juni zullen wij de winnaars bekend maken!
Meer informatie watersporters.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X