Informatie voor de watersporter

In oktober nieuwe beurs voor gebruikte boten, auto’s, caravans en campers in WTC Expo in Leeuwarden

PERSBERICHT
Leeuwarden – Van vrijdag 18 t/m zondag 20 oktober 2013 vindt in het WTC Expo Leeuwarden voor de eerste keer de beurs Outlet-weekend plaats. Deze beurs is speciaal voor gebruikte boten, 2e hands campers en caravans en auto occasions.
Outlet-weekend is een nieuw initiatief van WTC Expo, in samenwerking met NDC Mediagroep en YachtFocus en komt voort uit de eerder drie jaar succesvol georganiseerde gebruikte botenbeurs Bootoutlet en de vorig jaar voor het eerst plaatsgevonden beurs Kampeeroutlet. De organisatie verwacht met het bundelen van beide beurzen en het toevoegen van auto’s, dat de segmenten elkaar versterken en er een uniek aanbod ontstaat.
De beurs vindt plaats in drie beurshallen van het WTC Expo hallencomplex met een oppervlakte van 25.000m2. Elke hal heeft zijn eigen thema. Zo is er een autohal met auto occasions, een kampeerhal met 2e hands campers, caravans en kampeeraccessoires en in de botenhal vind je gebruikte boten en marktkramen met watersporttoebehoren. Met de beurs wordt een platform geboden waar bedrijven op een gemakkelijke en voordelige manier hun voer,- of vaartuig kunnen aanbieden. Ook is het voor particulieren mogelijk een verkoopplaats voor boot, camper of caravan te huren.
Volgens de organisatie onderscheidt de beurs Outlet-weekend zich van andere occasionbeurzen door de unieke mix van campers, boten, auto’s en caravans, een aanbod met scherpe prijzen, lage deelnametarieven en dat de beurs in het WTC Expo plaatsvindt en dus overdekt is. De organisatie heeft veel vertrouwen in het nieuwe concept en verwacht voor de eerste editie in totaal zo’n 500 voer/vaartuigen en rekent op tenminste 15.000 bezoekers.
Outlet-weekend wordt gehouden van 18 t/m 20 oktober 2013 in het WTC Expo in Leeuwarden. Op vrijdag is de beurs geopend van 14.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Meer informatie via www.outlet-weekend.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht