123 stickers

Inbreker boot Hellevoetsluis vuurt flare af op betrappers, maar wordt aangehouden

Hellevoetsluis – Een 30-jarige man uit Hellevoetsluis is in de nacht van zondag op maandag op een boot in de jachthaven van Hellevoetsluis aangehouden. De man had ingebroken op een boot aan de Veerweg.

Een 62-jarige man uit Rotterdam verbleef in de nacht van zondag op maandag op zijn boot in de jachthaven. Midden in de nacht werd hij gewekt door een medegebruiker van de haven met de boodschap dat er op een andere boot van de Rotterdammer, aan de Veerweg, een inbreker zou zitten. Samen besloten ze een kijkje te nemen en troffen in de kajuit een onbekende man aan.

In afwachting van de politie probeerden zij de man op de boot te houden. Hij wilde vertrekken en een normaal gesprek was er niet met hem te voeren. Toen hem de weg werd versperd door de mannen, vuurde hij een ‘flare’ af. Dit noodseinmiddel ging maar net langs de heren heen. Zij liepen dan ook geen verwondingen op.

Op het moment van afvuren, kwam net de politie aan. Agenten konden de inbreker op de boot aanhouden. Hij zit nog vast. (politie.nl)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X