Informatie voor de watersporter

Inschrijving Dutch Youth Regatta 2011 geopend en registreert op eerste dag 250 inschrijvers

PERSBERICHT
Workum – Van 2 tm 5 juni 2011 organiseert de stichting Dutch Youth Regatta (DYR) de Open Nederlandse Jeugd Kampioenschappen in de Optimist (Benjamin), Splash, 29’erm Laser 4.7 en Radiaal, 420, Techno 293 en Cadet. De inschrijving is maandag 14 maart 2011 van start gegaan. Aan het einde van dag één hadden al meer dan 250 zeilers zich ingeschreven.
Zeilvereniging Workum
De DYR vindt plaats onder de autoriteit van de Zeilvereniging Workum en de betrokken klassenorganisaties in samenwerking met het Watersportverbond. De Notice of Race version 1.1 is nu op de site beschikbaar. Hier vind je meer informatie over de deelnemende klassen, de leeftijdlimieten, maximum aantal deelnemers per klasse en het inschrijfgeld. Daarnaast is er ook informatie te vinden voor accommodatie.
Editie 2011
De organisatie van de editie 2011 is in volle gang. Men kijkt uit naar een serie fantastische wedstrijden in een vriendschappelijke en vooral sportieve sfeer. Dit jaar wordt er ruim 750 boten verwacht, dat wil zeggen meer dan 800 zeilers uit ongeveer 15 landen.
Meer informatie www.dutchyouthregatta.org

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht