Informatie voor de watersporter

Integrity Trawlers lanceert onder de naam 'Jianghua Lobster' nieuwe lijn krachtige en luxe lobster-schepen

PERSBERICHT
Barneveld – Integrity, ‘Pearl of the Sea’ uit China, komt onder de naam Jianghua Lobster met een nieuwe modellen lijn. De eerste 62.6 is fraai afgewerkt en voorzien van alle denkbare luxe en comfort. De lobsterschepen worden met een dubbele Cummins motorisering (2 x 425PK) uitgevoerd. Met een lengte van 19 meter vaart deze semi-displacement boot met een snelheid van 19 knopen. Er staan ook nog twee kleinere modellen op stapel, de als 38.6JL en de 46.6JL.
Inrichtingsdetails kunnen steeds in overleg met de opdrachtgever worden aangepast. De schepen voldoen aan de gestelde CE certificeringen en zijn zeewaardig. De prijs is verrassend.
De Integrity schepen worden gebouwd door Jianghua Marine in Zhuhai in China, slechts een goed uur varen vanuit Hong Kong. Deze zeer professionele werf werd in 1981 opgericht en heeft in de afgelopen 25 jaar meer dan 500 motor-jachten gebouwd. In de afgelopen 25 jaar werden schepen verkocht naar Amerika, Australië, en Europa en hebben wij veel lof ontvangen van al onze gewaardeerde klanten. De Integrity medewerkers staan bekend om hun vakmanschap en onze technische vaardigheden staan borg voor kwaliteitsschepen. Integrity schepen hebben internationaal een uitstekende reputatie.
Meer informatie www.integritytrawlers.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht