Inter Boat Marinas bouwt 150 drijvende steigers voor de HISWA te Water 2018 in Lelystad en sluit contract voor vijf jaar

PERSBERICHT
Puttershoek, Lelystad – Omdat de Bataviahaven gastlocatie is van de HISWA te water heeft Inter Boat Marinas recent opdracht gekregen voor een uitbreiding van de haven met het oog op een perfect verloop van de watersportbeurs. Speciaal voor de HISWA te water worden momenteel 150(!) drijvende platforms voor de exposanten gebouwd.
De Bataviahaven en Inter Boat Marinas hebben een jarenlange geschiedenis samen. In opdracht van de gemeente Lelystad heeft Inter Boat Marinas acht jaar geleden de complete jachthaven gebouwd. Hierna volgden verschillende uitbreidingen evenals de plaatsing van extra drijvende steigers voor diverse watersportevenementen. Ter bescherming van de haven is door Inter Boat Marinas ook een golfbreker geplaatst.
Door de heren Arjen Rahusen namens HMM Exhibitions, Joop van Diest namens Bataviahaven en Erik Langerak namens Inter Boat Marinas is officieel overeengekomen dat de voor de watersportbeurs benodigde extra drijvende steigers de aankomende vijf jaar door Inter Boat Marinas geleverd worden. Inter Boat Marinas is dankbaar voor het vertrouwen in het bedrijf en garandeert drijvend vakwerk voor een perfect verloop van de HISWA te water.
Het motto van Inter Boat Marinas is ‘Leven en bewegen met het water’. Drijvende steigers maken het water toegankelijk. Inter Boat Marinas is er trots op dat zij de naleving hiervan aan u, als bezoeker of exposant van de watersportbeurs, kunnen laten zien in de Bataviahaven!
Meer informatie www.interboatmarinas.nl