windverwachting

Inter Boat Marinas verkoopt extra drijvende steigers HISWA te Water na beurs met aantrekkelijke korting

PERSBERICHT
Puttershoek – Inter Boat Marinas plaatst in Amsterdam Marina, speciaal voor de HISWA te water (3 tm 8 september), extra drijvende steigers van de systemen Atlantic en Olympia. Deze worden na de beurs met een bijzonder aantrekkelijke korting verkocht. U kunt de steigers bekijken tijdens uw bezoek aan de HISWA te water 2013 in de Amsterdam Marina (die wij ook permanent hebben ingericht met onze drijvende steigers, net als alle jachthavens van dezelfde groep).
Tijdens de HISWA te water vinden tal van activiteiten op het gebied van watersport plaats. De drijvende steigers van Inter Boat Marinas maken tijdens de beurs het water toegankelijk. Om de roeiclinics, die in samenwerking met de Nederlandse roeibond KNRB plaatsvinden, mogelijk te maken stelt Inter Boat Marinas twee vlotten van systeem Olympia beschikbaar.
De HISWA te water biedt een uitgelezen kans om kennis te maken met onze diverse drijvende steigersystemen waarmee we elke watersporter van dienst kunnen zijn! Zowel voor de aanleg van complete jachthavens als speciale roei- en kanosteigers en privé steigers bent u bij ons aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn legio. U bent van harte welkom op onze stand!
Inter Boat Marinas zelf is te vinden op standnummer Kadeplaats H 262
Meer informatie www.interboatmarinas.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X